Farmerama na Facebooku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika LUCERITO11, 2 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Może moje pytanie wyda się dziwne i głupie.Czym różni się gra farmerama grana na facebooku a ta która jest grana przez stronę farmeram.com ? Mam nadzieję że napisałam zrozumiale bo chodzi mi o to że np.jakaś gra jest dostępna też na innych stronach czy portalach z grami i tam są różne bonusy które nie ma na tej oficjalnej stronie gry.Czy tak jest też w przypadku farmeramy?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

LUCERITO11 Farmerama jako gra niczym się nie różni, może tylko poza tym, że logując się ze strony partnerskiej typu fb czy fotka nie masz konta na głównej stronie Farmeramy i z niej nie możesz zalogować się do gry. Poza tym strony partnerskie mogą organizować jakieś konkursy czy udostępniać bonusy dla swoich użytkowników, których dla wszystkich Graczy na oficjalnym forum nie ma i odwrotnie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

O to mi chodziło Dzięki :) Można zamykać.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.