Farmerama na Android

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika florentyna, 27 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. florentyna

florentyna Analityk forum

W nawiązaniu do ogłoszenia BP, nie ma tam wzmianki o uruchomieniu gry na Androidzie. Rozumiem, że nie ma takich planów? Myślę, że dla wielu graczy byłoby to duże udogodnienie :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie znalazłam w ogłoszeniu żadnych informacji na ten temat, więc wygląda na to że takich planów Bigpoint nie ma. Niemniej jednak jeśli otrzymamy jakieś nowe, czy dodatkowe informacje to jak zawsze zostaną zamieszczone w dziale ogłoszeń i Gracze będą o wszystkim poinformowani. Zapraszam do zaglądania do tego działu : >>>klik<<<.

A z tego co wiem, to Gracze mają możliwość grania na urządzeniach mobilnych, pod warunkiem posiadania odpowiedniego urządzenia i oprogramowania. Tutaj znajdziesz rozmowy na ten temat : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. farmerka-67

farmerka-67 Czeladnik forum

na androida polecam puffin browser jestem zadowolona

Sookie lubi to.
  4. florentyna

florentyna Analityk forum

witam! zainstalowałam tą przeglądarkę Puffin Browser Free i, jak na razie Farma śmiga nieźle, dziękuję za rady, za chwile dopiszę się do tego wątku rozmów, może ktoś skorzysta. Można zamknąć. Pozdrawiam :)

5. farmerka-67

farmerka-67 Czeladnik forum

to niech sprawoje się dobrze Pozdrawiam

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

W takim razie dziękuję i zamykam.
    Zapraszam do dyskusji, opinie na temat tego co działa na pewno się tam przydadzą.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.