farma

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika bozenka5060, 5 września 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bozenka5060

bozenka5060 Młodszy ekspert

gra znowu njedziała to jakas parodia cyrku amorze jakiegos dobrego informatyka potrzeba narazie to żenada

2. Lady-Zgaga

Lady-Zgaga Forumowy żółtodziób

dlaczego nie mogę wysyłać prezentów do sąsiadów zgodnych z obecnym eventem, nie mam ich w ofercie ani krajalnicy ani bańki na mleko czy to znowu błąd...tak jest od kilku eventów

Ostatnie edytowanie: 5 września 2024
  3. katarakta

katarakta Forumowy żółtodziób

u mnie tak samo nie mam tych prezentów w ofercie

4. anubis7070

anubis7070 Forumowy żółtodziób

u mnie też nie ma błąd ? czy jakaś inna przyczyna

marysiad8 lubi to.
  5. Kgysta

Kgysta Naśladowca mistrzów

Event jest dostepny od 100 poziomu, jezeli wy lub wasi sasiedzi do ktorych chcecie wyslac nie maja minimum 100 poziomu to nie bedzie sie dalo wyslac

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

bozenka5060 gra jest spowolniona jak zwykle podczas startu eventu, jest to już normalne od dawna i nic na to nie poradzimy.
    Czy obecnie masz problemy z grą?

Kgysta dziękuję za pomoc.

Tak, przyczyną może być za niski poziom. Proszę zajrzeć do poradnika: Gra o Ser 2.

Na przyszłość jeśli macie inne pytania/problemy od tych poruszanych w wątku to proszę otworzyć własny temat.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań/problemów nikt nie zgłasza, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.