farma

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dominiczka002, 27 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dominiczka002

dominiczka002 Czeladnik forum

witam przed chwila zbanowali konto mojej córce,ona wogóle sie nie udziela na forum ,wiec nie wiem jaka to przyczyna,pisze ze moze sie skontaktowac z serwisem klijenta ale tam nie ma jak wejsc na ten serwis .prosze o pomoc albo gdzie mam napisac

2. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Dzień dobry.
    Mnie również poczęstowali banem, nawet nie mam pomysłu co mógłbym zrobić złego. Ja po pojawieniu się planszy z banem cofnąłem stronę strzałką tak, żeby wróciło do strony startowej, tam na samym dole po prawej kliknąłem w Pomoc Techniczną i napisałem zgłoszenie.

Dodam, że u mnie plansza z banem pojawiła się podczas rozgrywania gry w miasteczku Renza.

3. dominiczka002

moja corka tez robila renzo i ja wylogowało,a potem juz nie mogla wejsc .

4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wg informacji jakie właśnie dostaliśmy, bany te zostaną wkrótce wycofane. Ich wycofanie powinno nastąpić automatycznie, tak więc najprawdopodobniej nie będzie potrzebny kontakt z Pomocą techniczną.

Czy macie jeszcze pytania?

ShaGGy778 lubi to.
  5. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Czyli ta fala banów jest wynikiem błędu w grze? Moje konto nie będzie teraz jako recydywa i nie pójdzie jako pierwsze do odstrzału przy kolejnej takiej akcji?

6. BA_Marion

Bo za szybko klikacie w tym RenzoxD Żartuję oczywiście:)
    ShaGGy778, to jakiś automat poszedł. I jak to z automatami bywa, coś chyba poszło nie tak, skoro teraz te bany są wycofywane. Sprawdziłam konta, które zgłosiły się do PT i widzę, że u części zostało to już z automatu wycofane, tak więc sądzę, ze lada chwila wszyscy zostaną odblokowani.

Ktoś jeszcze chce o coś spytać w związku z tym?

Ciasteczkowa♥ i ShaGGy778 lubią to.
  7. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Pomimo tego, że jestem zły jak nie wiem, to przyznaję, że to Ci się udało i uśmiałem się. xD Pewnie szedłem na rekord świata i aż bana dostałem.xD

Moje konto na razie nie działa, ale to chyba cała farma obecnie leży, więc dam wiarę temu, że niedługo powinno być w porządku. Oczywiście straconego czasu pewnie nikt mi nie odda. No i coraz bardziej wątpliwe stają się zapewnienia BP o bezpieczeństwie kont skoro jest jakiś dziwny pstryk i ban.
    Cóż, ja więcej pytań nie mam, dziękuję za odpowiedzi.

8. BA_Marion

Sprawdziłam teraz wszystkie konta, które zgłosiły się z tym problemem do PT i w ich przypadku bany zostały wycofane, możliwe więc, że dotyczy to już wszystkich kont.

dominiczka002, czy chcesz o coś spytać?

9. dominiczka002

dziekuje ,juz farma działa :)

10. BA_Marion

Cieszę się bardzo:)
    W takim razie zamykam temat, miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.