Farma Nie Działa

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika minio65, 28 kwietnia 2026 o 09:25.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. minio65

minio65 Okazjonalny autor

Od rana nie mogę się zalogować do gry,czy jest jakaś awaria ?

ekot57, 53klasa oraz zibi33 lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Obecnie nie ma żadnych problemów z logowaniem. Grasz na przeglądarce (jakiej)? czy na kliencie?

3. zibi33

zibi33 Książę forum

Ja nie mogę zalogować się od godziny 10. Używam klienta.

53klasa lubi to.
  4. minio65

minio65 Okazjonalny autor

5. SMOD_Atena

U mnie nie ma obecnie żadnych problemów ani na Chrome, ani na kliencie.

minio65 wyczyść pamięć przeglądarki (od początku) i sprawdź czy nie wymaga aktualizacji. Jeśli tak to zaktualizuj do najnowszej wersji.

Daj znać czy to pomogło?

zibi33 w przypadku klienta:

1. Odinstalować klienta i usunąć ikony instalacyjne.
    2. Zamknąć i ponownie uruchomić komputer.
    3. Pobrać i ponownie zainstalować Autonomicznego klienta.

6. zibi33

zibi33 Książę forum

Zrobiłem a mimo to nie działa. Próbowałem zalogować się przez przeglądarkę też brak dostępu do gry. Cały czas się loguje i nic. Na kliencie zaś loguje się a po jakimś czasie okienko się samo zamyka i tyle. Do godziny 10 korzystałem z klienta i wszystko było ok.

farmbeznazwy lubi to.
  7. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

u mnie też nie działa...na chromie od 10...wszystko wyczyszczone z 10 razy wyłączałam kompa i nic nie działa..wszędzie mogę się zalogować..tylko na farmę nie

53klasa lubi to.
  8. farmbeznazwy

farmbeznazwy Czeladnik forum

Mam problem z zalogowaniem się gra nie działa

9. zibi33

zibi33 Książę forum

Widzę że jest nas więcej graczy u których gra przestała działać. Dziwi mnie że nikt w tej sprawie nic nie wie, a nawet informuje że wszystko jest ok. Ja już myślałem że mój komputer się psuje ale o dziwo na innych grach jest spoko tylko na farmeramie nie działa. Już prawie dwie godziny człowiek siedzi i próbuje rozwiązać problem jednak bez skutku.

lrenowo lubi to.
  10. SMOD_Atena

zibi33 skoro u mnie gra działa bez problemu to co mam Ci napisać, że nie działa?

Dopytuję już czy wyżej znane są podobne problemy?

11. lrenowo

lrenowo Forumowy żółtodziób

też nie pisałam..szukałam problemu u siebie..ale wszystko inne działa..o dziwo..

12. madziales

madziales Stały bywalec

gra nie działa od samego rana, co się stało, zagramy dzisiaj czy nie? próbowałam już wszystkiego, nie otwiera się gra

53klasa lubi to.
  13. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Czy cos było wgrane dziś do gry? U mnie działa, ale animacje w trybie 15 klatek na sekundę (edge, chrome)
    Zaczęło się po 10tej, wcześniej było dobrze.

edit; problem dotyczy wszystkich animacji. Zbioru, przesuwanie paska bonusów i zegara. Przesuwanie okna kombajnu

Ostatnie edytowanie: 28 kwietnia 2026 o 12:13
    22vader lubi to.
  14. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Dostaliśmy pytanie czy osoby, które nie mogą się zalogować widzą pasek ładowania - ten z owieczkami (jeśli tak to do ilu % dochodzi)? Czy też może ładowanie gry zatrzymuje się jeszcze nim pasek się pojawi?

Yabolek - z tego co widziałam pojawiło się u mnie okienko, że coś było aktualizowane. Ale u mnie gra chodzi bez problemów. Sprawdzałeś może jak chodzi na kliencie?

Wygląda na to, że problem dotyka tylko niektórych graczy i na razie nie wiadomo co może być jego przyczyną.

15. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

16. BA_Rock

Irenowo a czy mogłabyś się jakoś odnieść do zadanych pytań?
    Bo samo stwierdzenia, że dalej nie działa, raczej nie pomoże ekipie technicznej gry w znalezieniu przyczyny.

17. farmbeznazwy

farmbeznazwy Czeladnik forum

Klient nie działa po włączeniu zaraz znika okienko

18. Yabolek

Yabolek Hrabia forum

Dzięki. Wszystko jasne. Już myślałem ze mi komputer zaczyna niedomagać.

Klienta nie tknę nawet 2 metrowym kijem.

22vader lubi to.
  19. BA_Rock

farmbeznazwy w takim razie na początek warto odinstalować i ponownie zainstalować klienta tak jak pisała wyżej SMOD_Atena. Ewentualnie sprawdź czy może gra zadziała na przeglądarce. Z własnego doświadczenia wiem też, że czasem takie problemy z klientem potrafią się pojawiać gdy jest słabe połączenie internetowe. Ale jeśli połączenie jest dobre, to pozostaje reinstalacja.

Yabolek, oczywiście to Twój wybór, ale ja osobiście uważam, że działa dużo płynniej od przeglądarki i korzystam mimo, że nie muszę :)

20. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Gra trochę "siepie" , tzn pokzuje nie to co klikam . Dzisiaj zrobiła się taka "nerwowa" niezależnie czy przeglądarka czy klient.
    Coś w BP robią...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.