Farma muli .

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 19 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Znowu farma muli aby zebrać kombajnem coś trzeba odczekać chwilkę albo przejść na inną łąkę co też trzeba odczekać i wracać z powrotem, na forum też ciężko się dostać bo wyskakuje błąd,a już do ogłoszenia w sprawie Renzo też nie da się wejść,bo wyskakuje błąd. Czy tylko ja tak mam??

malinarp lubi to.
  2. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Też tak mam Reniu :). Musiałam kilka razy próbować , wyczyścić ciasteczka , przelogować się i dopiero weszłam . A na forum nie można otworzyć niektórych tematów o_O:wuerg:

malinarp lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie forum strasznie muli, nie da sie nic otworzyc :(

malinarp lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Rzeczywiście z forum występowały jakieś chwilowe problemy techniczne,niestety na chwilę obecną nie wiemy jakie były przyczyny.Mam jednak nadzieję,że już minęły i nie powrócą.
    A co do gry,to u mnie gra działa bez zarzutu,ale przyznam że jakąś godzinę temu profilaktycznie wyczyściłam wszystkie ciasteczka i pamięć przeglądarki i ponownie zalogowałam się do gry.

5. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Ja z kolei nie mogę wejść do kącika zlecen w spółdzielni, komunikat o Renzo nie chciał sie wyświetlić, no i rzeczywiście przejście z łąki na łąkę długo trwa, ogólnie wszedzie muli.
    Edit:
    Nie mogę umieścić tego posta, wyświetla się 504 Gateway coś tam

malinarp lubi to.
  6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie forum dalej szwankuje. az niechcacy kilka razy jeden post umiescilam i nie moge ich pousuwac bo znowu sa problemy :(

malinarp lubi to.
  7. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dzięki to widać że nie tylko u mnie są problemy,zaraz wyczyszczę ciasteczka chociaż w poniedziałek czyściłam.

malinarp lubi to.
  8. Atomcia

Atomcia Weteran forum

Witam u mnie ciasteczka codziennie czyszczone a kilka razy pokazywało:
    504 Gateway Time-out

za chyba 6 próbą wejścia na forum udało się:)

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2015
  9. jolantos

jolantos Wyjątkowy talent

U mnie taki sam komunikat, nie można wyjść na forum ;)

malinarp lubi to.
  10. SMOD_Atena

O problemie występującym na forum,zostali już poinformowani programiści i pracują nad jego rozwiązaniem.Bardzo przepraszamy i prosimy o cierpliwość.

Renia1920,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Atomcia lubi to.
  11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nie mam już więcej pytań. Nadal są problemy z forum nie mogłam w ten wątek wejść. Czekam z niecierpliwością na naprawę dziękuje.

12. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Pamiętam, jak ostatnio był u nas Renzo, to też były problemy , teraz jeszcze go nie ma a juz widać, że znowu może być kiepsko :cry::cry::cry:

malinarp lubi to.
  13. Mateusz

Mateusz Ambasador forum

są problemy z wejściem na forum zgłoście wyżej sprawę

14. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Sprawa została zgłoszona, musimy się troszkę wszyscy uzbroić w cierpliwość. Zapewne w najbliższym forum zacznie działać prawidłowo.

Mateusz lubi to.
  15. jasko54

jasko54 Stały bywalec

jest godzina 21.46 gra coraz gorzej muli

16. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Doloze i od siebie. Farma muli tak, jak jeszcze nie mulilo, chyba nigdy. Zebranie czegokolwiek recznie czy kombajnem wymaga wielokrotnego klikania i czekania, czekania i czekania az sie ruszy. Odswiezanie strony nie pomaga.

Edycja:
    Ze zdziwieniem stwierdzam, ze gra zaczela ponownie smigac. Przestalo mulic!

Ostatnie edytowanie: 19 marca 2015
  17. _Margaret_

_Margaret_ Czeladnik forum

Farma muli, ana Baharamie nie widać upływającego czasu więc nie wiadomo ile pozostało do końca zbioru, non stop muszę odświeżać stronę żeby ten czas mi się pokazywał.

18. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Kurcze
    to ja się grzebię w kompie a to od centrali tak się dzieje z grą ,straszne hopki mi gra wyczynia zamiast posiać ewentowe to co innego się sieje , to wejśc na forum nie można za każdym razem coś innego cuduje

19. SMOD_Atena

genetix25, z grą się nic złego nie dzieje i naprawdę wystarczy zastosować się do tego poradnika : >>>KLIK<<<
    A przy tym należy pamiętać,że podane tam wskazówki są po to,aby z nich wszystkich skorzystać i się do nich zastosować .Wtedy gra będzie działa tak jak powinna.
    Forum już działa bez zarzutu jak widać,mam nadzieję że farma u Ciebie również,ponieważ kolejnych pytań nie widzę,a w związku z tym temat zamykam i miłej gry życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.