Farma Jedwabiu

Temat na forum 'Zbiór aktualizacji i pomysłów' rozpoczęty przez użytkownika Majka501, 5 listopada 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy podoba wam się pomysł ?

1. TAK

45,5%
  2. NIE

45,5%
  3. Nie wiem/ obojętne

9,1%
  1. Majka501

Majka501 Chodząca legenda forum

Mam propozycję jak można by zdobyć Farmę Jedwabiu . Jeżeli w Krainie pełni księżyca w sklepie Jacka można zdobyć Pajęczarnie , Mroczne zagrody i warsztaty , to i Farma Jedwabiu mogłaby się tam znaleźć . W spółdzielni w misji " Rock i opera " jest do zdobycia , ale potrzeba 100 szt. jedwabiu . Jeżeli nie mam Farmy Jedwabiu to skąd wziąć jedwab.

hiacynta i ajlowdisgejm lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jedwab tak jak wszystkie inne produkty z fabryk zwykłych i specjalnych można kupić na targu w zakładce Produkty. U mnie co prawda drogo ale jest mnóstwo ofert:

jed.png

A sama fabryka czyli Farma jedwabiu jest już w grze od dawna, można ją było zdobyć w kilku wydarzeniach i nadal w każdej edycji Gift&Trade (choć nadal cenna), no i jest w misji stałej tak że wątpię aby pomysł zyskał aprobatę Producenta.

Niemniej bardzo proszę o dodanie ankiety aby Twoja propozycja mogła tutaj zostać. Aby dodać ankietę - najedź kursorem nad swoim postem na Narzędzia tematu i kliknij Dodaj głosowanie.
    Jak powinna wyglądać taka ankieta dowiesz się tutaj:
    Czas na dodanie ankiety pozostawiam do jutra: 06.11. (środa), godz. 21:20

hapsak89 i hiacynta lubią to.
  3. SMOD_Atena

Dziękuję za dodanie ankiety, dodam w niej jeszcze opcję dla niezdecydowanych lub wstrzymujących się od głosu i wątek do alfabetycznego spisu treści.

Majka501 lubi to.
  4. Majka501

Dziękuję serdecznie ,

5. dorro007

dorro007 Weteran forum

Zajrzałam przypadkiem... ale bardzo dobrze się stało, bo nie wiedziałam, że jest misja stała z farmą jedwabiu. Czy może ktoś podpowiedzieć, która to misja? Ukłony i pozdrowienia!

6. SMOD_Atena

Autorka pomysłu napisała wyżej:
    Dodam link do opisu misji: Rock i opera.

7. dorro007

dorro007 Weteran forum

o ja gapa. Dziękuję!

8. daine61

daine61 Okazjonalny autor

Tylko żeby zdobyć tą farmę to najpierw trzeba oddać 60 sztuk jedwabiu. Może ktoś to rozumie. Ja nie

9. Majka501

Dziękuję farmerom którzy głosowali na mój pomysł . Mam to szczęście i udało się zdobyć Fabrykę jedwabiu na G&T . ŻYCZĘ powodzenia farmerom którzy głosowali na TAK . Życzę powodzenia i pozdrawiam.

krasnoludek10 lubi to.