FARMA -> dlaczego gra nie działa?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ogrodnik121970, 25 lutego 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

Mam pytanie, kiedy gra będzie dostępna dla graczy "do grania", a nie do oglądania owiec na taczce i kręcących się kwiatlów? Ile można czeksć, aż ci pożałowania godni programiści z BP coś w końcu z tym zrobią, bo ostatnio jedyne co w grze działa dobrze to okienka wyskakujace zachęcajace do zakupów za realna kase, cała reszta NIE działa. Gra ładuje sie praktycznie ok. 5 min a i tak nie ma gwarancji, ze sie uda. Nie można przejść z planszy na plansze bo gra zawiesza się, nie wspominając o tym, że przy okazji cały komputer zawiesza.
    Od ponad pół godziny nie mogę przejść z jednej planszy na drugą, bo wszystko się nic tylko kwiatkami kręci.
    I prosze nie sugerować czyszczenia ciasteczek i tym podobnych banialuk, bo ta opcja od dobrych kilku lat ptrzastała działać.

bogusiania i 22vader lubią to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ogrodnik121970 na chwilę obecną nie mamy więcej zgłoszeń ani też informacji o nieprawidłowym działaniu gry.
    Skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną w celu sprawdzenia Twojego konta.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

A niby jakie mam mieć pytania, gra nie działa prawidłowo i tyle, a kontakt z PT daje tyle co nic.
    5 razy się przelogowywałam, co zajęło mi ponad 30 min aby obrobić wszystkie pola. Taka platformowa, małoobrazkowa gra jaką jest Farmerama powinna śmigać, a nie rzęcić jakby jej sie silniki pozapychały.
    Można zamknąć, bo jak widać i tak nic na to poradzić nie umiecie :(.
    Szkoda mi tylko trochę Was, moderatorów, bo zbieracię cęgi nie za swoje błędy.

Miłego dnia...

bogusiania lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie nie ma żadnych problemów (przeglądarka Ccleaner). Może warto sprawdzić kilka różnych przeglądarek lub spróbować na autonomicznym kliencie. Polecam też sprawdzenie stabilności połączenia internetowego i/lub zrestartowanie modemu/routera.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam. Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.