Faq ,,walentynki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -norbijas-, 11 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

mam jescze jedno pytanie odnosnie pnacza..w naszym Faq jest mowa o bonusie dla zagrod z warsztaciku...
    cyt..
    5% szybsza produkcja w zagrodach z warsztaciku przez 00:30h
    niemiecki Faq podaje ..ze bonus dotyczy fabryczek
    cyt..

Alle 24:00 Stunden 5 % reduzierte Zeit der Werkstuben für 30 Minuten / 35 Farm-EP x Level / 35 Bahamarama-EP x Level
    mozna to sprawdzic

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Hej:) A zagrody z warsztaciku to nie są po prostu fabryczki?? :) Ja się też w tym zaczynam gubić:)

3. -norbijas-

no tak racja,,,tylko,ze wedlug mnie jest to blednie pisane bo zagroda to zagroda a fabryka to fbryczka i jak mozna mylic dwie rozne rzeczy;)
    edit
    mozna zamknac

4. chris975

chris975 Fanatyk forum

U nas zawsze chyba fabryczki były "zagrodami z warsztaciku" ;)
    A o ile prościej byłoby po prosty "fabryczka" xD

5. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Oczywiście, że jest to nazwa, która wprowadza niepotrzebne wątpliwości. I wynik tych wątpliwości można było obserwować na forum właśnie w tym dziale. Sama na początku gry musiałam się tutaj upewniać o co dokładnie chodzi. Szkoda, że nie zostało to wzięte pod uwagę przez osoby odpowiedzialne za nazewnictwo w grze.

6. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Niepotrzebne o tyle, że właśnie w mieście jest warsztacik, w którym robi się zarówno zagrody jak i fabryczki...

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-norbijas-, poradnik eventowy właśnie został doprecyzowany: "5% szybsza produkcja w zagrodach z warsztaciku (fabrykach) przez 00:30h"
    Dziękujemy za zwrócenie uwagi :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

8. -norbijas-

dziekuje..mozna zamknac

9. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro można to temat zamykam, miłej gry życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.