FAQ - pod lupą

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika BA_Musa, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dziękuję, zamieściłam nowe grafiki, teraz powinno być już wszystko widoczne.

2. deadwing

deadwing Komisarz forum

Tak. Wszystko już jest OK :)

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

4. SMOD_Atena

foczunia84 dziękuję za zwrócenie uwagi, informacja jest już aktualna.

5. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

W tabeli pasze specjalne-farma pasza dla pancerników ma w składzie czarną jagodę zamiast jeżynę

6. SMOD_Atena

yvonnege_ dziękuję za zwrócenie uwagi, przepraszamy za błąd, skład paszy poprawiłam. Za chwilę tabela powinna się zaktualizować.

yvonnege_ lubi to.
  7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na targu i w młynie karma dla rysia jest błędnie określona jako "1x karma dla rysia".

8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

panoramaogrodnicza, zgłoszone. Na przyszłość zapraszam do wątku Gra pod lupą, gdyż problem nie dotyczy poradników.

9. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

plansza 7 w poradniku frape ole ma 2 x koniec brazowa, ta na dole powinna być start brazowa - 2 wiersz od dolu w 4 kolumnie

plansza 9 w tym samym poradniku, start rozowa a koniec czerwona, pewnie jakiś paintbolista czychal w kanalach i dorwal biedna krowe :)

10. BA_Czerwona

Dziękuję, poprawione. Masz rację, lepiej wiedzieć gdzie krowa ma początek, a gdzie koniec.

11. zielonygroszek83

zielonygroszek83 Baron forum

Hej, w spisie poradników (dokładniej w tabelach) nigdzie nie ma informacji o fabryce szczotek do zębów, pozdrawiam :)

12. BA_Czerwona

Dodane, dziękujemy.

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Że co proszę...?

W języku polskim słowo "pnącza" to jest liczba mnoga, nie liczba pojedyncza rodzaju żeńskiego.
    A zatem (według mojej najlepszej wiedzy) ustawiamy coś tam nie "na pnączy", tylko "na pnączu".
    Ale może mi coś umknęło 8)

14. SMOD_Atena

zzizzie zwykła literówka, wszyscy wiemy że to pnącze i na tym pnączu :) Dziękujemy za zwrócenie uwagi, literka zostanie poprawiona na właściwą.

15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Plansza nr 6 w poradniku
    jest niezgodna z ta w evencie:

QQRYQ333 i draculik34 lubią to.
  16. chris975

chris975 Fanatyk forum

W faq do obecnego eventu Frappe Ole jest błąd. Item "kąpiel Kleopatry" kosztuje 180 talarów a nie 200 ;)

17. BA_Czerwona

Dziękuję, poprawione.

18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

widze ze plansza nr 6, oraz odnośnik graficzny do niej, nadal sa bledne, mimo ze było to zgłaszane dzisiaj o 16:01

19. BA_Czerwona

Przepraszam, wczoraj poprawiony został tylko jeden z błędów. Nie przypuszczałam, że tak wiele się zmieniło od wersji testowej.

Anhedrea lubi to.
  20. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

W FAQ do "Księżycowego magnata" nie ma wzmianki, że obsydian będzie dostępny z drzewa magicznego dopiero po zakończeniu "Frappé Olé".