FAQ - Bonusy na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ryzio, 10 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ryzio

ryzio Weteran forum

Wydaje mi się, że w tabelce "Bonusy jednorazowe: więcej PD i TPD" (przedostatnia tabelka) brakuje maseczki z aloesu i moringi, która daje 200 PD na rozbudowę SPA :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jest w drugiej tabelce od góry :)
    TABELKI
    Czy nie o te tabele Ci chodzi?

3. ryzio

ryzio Weteran forum

4. SMOD_Atena

Szczerze mówiąc to ja się gubię w tych tabelach,ale rzeczywiście maseczki z aloesu i moringi tam nie widzę.
    Dziękuję za zwrócenie uwagi,przekażę to odpowiednim osobom :)

A na przyszłość jeśli zauważysz jakieś braki czy nieścisłości w poradnikach,zgłaszaj je proszę tutaj : FAQ pod lupą

A czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. ryzio

ryzio Weteran forum

nie dziwię się, bo ja też już zgłupiałam :D tak tylko jak ją przeglądałam, bo podświetliła mi się, że dodano do niej jakieś nowe informacje (swoją drogą to pierwszy raz na nią trafiłam) to mi się rzuciło w oczy, że nie ma w niej właśnie tej maseczki :)
    i przepraszam za dodanie postu nie w tym miejscu co trzeba :) nie wiedziałam gdzie napisać, ale już następnym razem będę wiedzieć gdzie mam się kierować :) dziękuję bardzo:)

6. SMOD_Atena

Ja również jeszcze raz dziękuję,życzę miłej nocy i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.