fabryka wianków w jarmarku

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Madzialenka1494, 23 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Madzialenka1494

Madzialenka1494 Forumowy żółtodziób

Czemu nigdzie nie mogę znaleźć fabryki wianków w akcji specjalnej "Jarmark farmeramy"? Skąd się tą fabrykę bierze? głowię się od kilku dni, szukam gdzie się da i niegdzie nie mam :(

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Fabryka wianków to item, który każdy gracz dostał na początek eventu. Znajdziesz ją tam gdzie wszystkie itemy - w inwentarzu z przedmiotami specjalnymi (niebieski wazonik) w zakładce "dekoracje".

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Madzialenka1494

Właśnie problem w tym, że mam zablokowny dostęp do inwentarza, jest szary, wygaszony i nie da się w niego wejść

4. MOD_Zła

Do inwentarza wejdź z pozycji innego pola, niż pole eventu Jarmark Farmeramy. Na przykład z głównej łąki.
    Item może zostać ustawiony na wszystkich obszarach Farmy i Wyspy - z wyłączeniem Strefy pełni księżyca i Wybiegu dla zwierzaków domowych.

Czy mogę Ci jeszcze jakoś pomóc?

5. Madzialenka1494

Rzeczywiście teraz znalazłam, dziękuję bardzo!

6. MOD_Zła

Proszę bardzo i temat zamykam.
    Życzę powodzenia w evencie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.