FABRYKA WALIZEK

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika KarolinaZawada, 9 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. KarolinaZawada

KarolinaZawada Czeladnik forum

Dlaczego nie mogę wybudować fabryki walizek,nawet nie mam takiej opcji wybudowania jej.
    Misję Powietrzny pokaz już prawie kończę ,mam zawieszki ,otrzymałam też fabrykę walizek pomarańczową a nie mam możliwości wybudowania normalnej fabryki...pomocy!!!!
    Do skończenia misji brakuje mi tylko diamentowej w 5 zadaniu,czyli 2 gąsek bladolicych

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

moze nie masz odpowiedniego poziomu jeszcze ?

MOD_Cookie* lubi to.
  3. KarolinaZawada

mam poziom 72 a za chwilkę 73

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a można ją postawić dopiero od 75 poziomu, tak więc gumowce na nogi i działaj dalej ;)

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

chrumcia91 dziękuję za pomoc :)
    Fabryczka dostępna jest od 75 poziomu, a informacja o tym znajduje się w poradniku, proszę: >>klik<<
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

chrumcia91 lubi to.
  6. KarolinaZawada

Dzięki za info chrumcia91
    Tego nie wiedziałam,ale kto pyta nie błądzi.
    Jeszcze mam PYTANKO....Gdzie o tym poczytać?,bo nie ma takiej informacji w poradniku

Dzięki ,już wszystko jasne.Można zamykać.
    Pozdrawiam.

chrumcia91 lubi to.
  7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Jeszcze raz dziękuję za pomoc, życzę miłego dnia i skoro wszystko jest jasne, to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.