F5

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika lidia1963, 27 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lidia1963

lidia1963 Analityk forum

o co chodzi z tym przyciskiem F5,ze jak wcisne to sie zatrzyma czy bedzie odnowa i na ktora gierke dziala?bo sa trzy rodzaje szukania .prosze o pomoc

2. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Użycie F5 podczas gry w trybie "Znajdź jak najwięcej" pozwala nauczyć się rozkładu przedmiotów na planszy. Po wciśnięciu tego klawisza plansza z grą zamyka się i można wejść do niej ponownie. Wiąże się to jednak z krótszym czasem na rozgrywkę- z początkowych 90 sekund, po każdym odświeżeniu pozostanie nam 70 (można to robić wielokrotnie ;)). Niestety nie wiem, czy działa to w przypadku pozostałych gier- nie testowałam tej możliwości, ale możesz o to zapytać w wątku eventowym;) Mimo wszystko ten tryb opłaca się najbardziej- otrzymujesz z niego najwięcej punktów.

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. lidia1963

lidia1963 Analityk forum

u mnie to nie dziala:(( dzieki

4. MOD_Cookie

MOD_Cookie Wszystkowiedząca wyrocznia

Gdzieś na Forum przeczytałam, że czasami działa połączenie klawiszy Fn+F5 i za pomocą tego da się odświeżyć stronę. Spróbuj, może się uda ;)
    A skoro więcej pytań nie masz, to ja również dziękuję i miłego wieczoru życzę :)
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.