exspres

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marysiad8, 22 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Co jest u mnie ekspres jeszcze działa ale zniknęły dwa tajemnicze ładunki z wczoraj które nie postawiłam na farmie
    POMOCY

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Przeloguj sie i zobacz jeszcze raz, na pewno są gdzieś a jeśli jednak nie znajdziesz to napisz do pt

Ostatnie edytowanie: 22 maja 2017
  3. marysiad8

marysiad8 Książę forum

juz to zrobiłam kilka razy
    ale dziękuje za podpowiedx

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Pomagającemu Graczowi dziękuję, czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

5. makowiec65

makowiec65 Czeladnik forum

a ja mam pytanie co może być powodem,że nie mogę otrzymać traszek i sejfu co godzinę odjeżdża pociąg z nowym ładunkiem rano z 4 zagród otrzymałem 4 pomarańczowe zagrody a traszek i sejfu nie ma,w południe z kolejnych ładunków też nic może coś źle robię albo mam wielkiego farta

6. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

co prawda powinieneś otworzyć własny temat z pytaniem ale skoro pytasz tu to odp jest jedna brak szczęście Nagrody są losowe i nie mamy wpływu na to co otrzymamy

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

agucha31, raz jeszcze dziękuję za pomoc :)
    makowiec65, nie ma przepisu na to co umieścić w pociągu, aby otrzymać nowe zagrody, czy warsztaty, to kwestia szczęścia, w przyszłości proszę otwierać własny wątek w dziale pytań.

8. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Dziękuję bardzo można zamknąć

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję również i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.