express

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cypri54, 25 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cypri54

cypri54 Młodszy ekspert

Witam, farmerski express w tej chwili dotyczy tylko drzewek z farmy czy mozna jakos oddawac te z wyspy? A jak tylko z farmy to jest tez taka opcja ze kiedys bedzie mozna oddawac z wyspy ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

W obecnym evencie jest możliwość oddawania drzewek tylko z farmy i mroczne a uzyskać możemy drzewa na farmę i wyspę. Nie mamy na tę chwilę informacji czy w przyszłych tego typu akcjach będzie możliwość oddania drzewek z wyspy. Takie informacje otrzymujemy tuż przed startem eventu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. cypri54

cypri54 Młodszy ekspert

Dziekuje i pozdrawiam

4. Flipul1

Flipul1 Stały bywalec

Mam pytanie. Wysłałem już kilka pociągów z wybranymi drzewami za max kwotę. Pociągi przyjechały i sadzonki odebrałem ale nigdzie ich nie ma. Czy to błąd?

5. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A sprawdzałeś na wyspie w inwentarzu? może wysłałeś pociąg po sadzonki wyspowe ;) albo spróbuj się wylogować i zalogować, bo ostatnio coś słabiej gra chodzi :p

6. VipSebastianGliwice

VipSebastianGliwice Aktywny autor

Sprawdź inwentarz na farmie i wyspie.

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Odnośnie braku ładunku temat już jest tutaj, są również odpowiedzi: brak ładunku z expresu.

Na przyszłość proszę o nie dublowanie pytań w niewłaściwych wątkach.

Bardzo proszę również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.