express San Gigantica

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 24 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Co prawda pezyjzdza, ale mie mozna niczego oddac, po kliknieciu na "+" otwiera sie okno z wyborem zagrody wszystkie//zagrody//ulepszenia, ale te niestety jest puste tzn bez mozliwosci dokonania wyboru tzn calkowity brak wskazania.
    Kolejny blad czy co?

2. s5trzelec

s5trzelec Młodszy ekspert

Na to wygląda ze kolejny bład bo nie ma możliwosci dodania zagród

3. DZIDZIAK555

DZIDZIAK555 Czeladnik forum

U mnie to samo

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie wszystko jest w porządku.

Zastosujcie się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyśćcie proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napiszcie proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

5. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

na Mozilli działa na IE puste okna i nie można dodać. Może to wina przeglądarki?

6. rysio

rysio Półbóstwo forum

mam Mozille i nie dziala

7. eurb1

eurb1 Zaawansowany

u mnie na mozilli działa pociąg, ale nie mogę kupić florków, na IE odwrotnie - w pociągu pusta ramka, ale florki kupuję.
    Tylko że ciągłe przeskakiwanie między przeglądarkami jest męczące

8. SMOD_Atena

Sprawdźcie proszę na Chrome lub zastosujcie się do wyżej podanych wskazówek.

9. rysio

rysio Półbóstwo forum

Na chromie dziala, ale 100x bardziej wole FF (Mozilla)
    Za chwile bedzie trzeba instalowac Opere albo inne badziewie. Nie prosciej udostepnic gry na wszystkie przegladaki

10. SMOD_Atena

rysio gra jest udostępniona na różne przeglądarki, z tym że niektóre przeglądarki po aktualizacji powodują problemy i wtedy trzeba wybrać taką na której problemów nie ma.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

11. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Ja w Mozilli wyczyściłam ciasteczka i działa ;)

12. SMOD_Atena

Sprawdziłam Mozillę i również nie ma problemów.

Czy ktoś jeszcze ma jakiś problem, pytanie?

13. rysio

rysio Półbóstwo forum

zastanawiajace jest dlaczego jedna jedyna, przewaznie ta najnowsza i najwazniejsza opcja szwankuje
    pytan nie ale WIELKA prosbe - udostemnijcie San Gigantika rowniez na FF
    dzieki

14. SMOD_Atena

rysio pociąg działa już też na Mozilli, a skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.