expres San Gigantika

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tigre, 19 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tigre

tigre Fanatyk forum

Może głupie pytanie ale :) gdzie mogę sprawdzić co mi ekspres przytargał? Miałam tylko komunikat, że nowy tajemniczy ładunek jest już w inwentarzu - ale jaki...?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

tigre, cytat z poradnika:
    "Każdy z tajemniczych ładunków po 4 godzinach od postawienia na polu daje 500 PD i losowy przedmiot:

Do zdobycia w tajemniczym ładunku będzie nowa zagroda, dostępna od 3 poziomu:
    Wybieg dla traszek

co 5,5 h otrzymamy 60 PD, 1 traszkę, 2 sztuki nawozu.
    Wartość ze stodoły: 282 SG
    Karma dla traszek
    100 * rzeżucha
    czas produkcji: 15 minut

Tajemniczy ładunek II będzie dawał szansę na wygranie nowego warsztatu dla chomików:
    Fabryka sejfów
    [​IMG]"

Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. tigre

tigre Fanatyk forum

No właśnie ja się doszukać nie mogę tego do postawienia na polu i zgłupiałam gdzie toto jest

:D:D:D zamykamy temat :) blondynka ze mnie straszna- wpisywałam ciągle w lupce zagadkowa zamiast tajemniczy :D:D:D:D:D odruch mnie zgubił

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.