Expres do ...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Listonosz2011, 6 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Listonosz2011

Listonosz2011 Okazjonalny autor

Za każdym razem po załadowaniu zagrodami żółtymi po 170 x 6 szt.do pociągu za 750 i wystartowaniu w trasę wyskakuje tabelka-zamało towaru i zagrody wracają do stodoły-10 razy już odświeżyłem strone-Jak mam je namówić na wycieczke ???

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Listonosz2011, witaj serdecznie :)

Możesz napisać z którymi zagrodami masz problem?

gretag lubi to.
  3. Listonosz2011

Mój błąd zapomniałem się ze fabryk nie mogę wysyłać.Dzięki za przypomnienie-zamykamy!!!!

gretag lubi to.
  4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Listonosz2011 mylisz się - właśnie wysłałem ekspresem warsztaty żółte :) Błąd musi wynikać z czegoś innego.

Ponawiam pytanie - jakie zagrody próbowałeś wysłać w podróż, których nie przyjęto na pokład wagonu? :)

gretag lubi to.
  5. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Jeden z warsztatów pewnie jest z drzewa mądrości a te jakoś pociąg odrzuca, to samo było z drzewami..

***kacper*** i BA_Ghost lubią to.
  6. Listonosz2011

wszystkie żółte fabryki styłu za żabami lub żaglownią-strzygielnia owiec,krulików,wywórnia guano,jaj,mleczarnia kuz

7. gretag

Wszystkie te warsztaty powinien przyjąć pociąg a jeśli tego nie robi to albo jeden warsztat jest z drzewa albo inna przyczyna..
    Spróbuj wrzucić inny skład warsztatów czy zagród do pociągu..a jak to nie pomoże to musisz pisać do Pomocy Technicznej bo tu raczej nikt Ci nie pomoże.

***kacper*** lubi to.
  8. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

gretag chyba chodzi o warsztaty z koła fortuny ;)
    Nie przypominam sobie, aby na drzewie mądrości były warsztaty do zgarnięcia.

gretag lubi to.
  9. gretag

Tak, tak z koła, to moja pomyłka..przepraszam :).

BA_Ghost lubi to.
  10. Listonosz2011

Dzieki-i tak wysyłam czerwoną zagrodę nietoperzy(koło fortuny)z żółtą mleczarnią krów-szybki exspres do domu to 1 dolar z farmeramy!!!

11. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

12. Listonosz2011

Zamykamy-zagrody z koła fortuny da się wysyłać (czerwona krypta nietoperzy).

13. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

a gdzie moge zadac takie pytanie

14. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

gretag lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.