*Experyment

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by gosiagosia60, Jan 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

2. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Cześć Gosia,
    Krasnala sygna jest super. I ta z bałwankiem i krasnalami...
    I poskarżyc sie muszę... mnie Ania nie chce pomóc...dlatego, że dla siebie chcę /się naumieć/, czy co inne?

3. Ewuś

Ewuś Czeladnik forum

Witam. Jako, że zepsuł mi się laptop i po naprawie nic już na nim nie było przyszłam prosić o sukienkę z tą tapetą http://iv.pl/images/44284723851268862157.jpg
    Wiem, że święta już za nami ale chcę mieć taką świąteczną sukienkę w szafie. Z moim imieniem Ewuś oraz avatar do niej. Proszę i z góry dzięki ;)

gosiagosia60 likes this.
  4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No pewnie,że dla Ciebie jest bałwanek :)miało byś przecież "coś zimowe"?
    Bardzo dziękuję za odwiedziny i słowa otuchy :) Dużo wątpliwości miałam i mam nadal :p Ale konkurs tak krótko trwał a gdzieś się "produkować"muszę :DMam nadzieję doskonalić się coraz bardziej.Patrzę wciąż jednym okiem na Gimpa ale to jeszcze nie ta chwila ;)Pozdrawiam.
    A co Ci pomóc nie chce?o_O Na Ciebie pomysłu na razie nie mam ale spoko,się znajdzie :p
    Pomyślę oczywiście.Pozdrawiam :)

5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o mnie mowa?o_Oo_O a w czym ci ja pomoc nie chce ?bo jakos nie rozumiem :oops:o ile to o mnie chodzi oczywiscie..a wnioskuje ,ze tak moze byc bo rozmawialysmy w poradach ostatnio...:oops:

6. gosiagosia60

Coś mam:[​IMG] http://vpx.pl/i/2015/01/07/oie_ErkwFmhKki9m.gif I avek:[​IMG] mam nadzieję,że się spodoba,jeśli nie,to pisz.:)

ryba4862 likes this.
  7. Ewuś

Ewuś Czeladnik forum

To na prawdę ładne, ale nie w moim stylu. Możesz mi zrobić jakąś inną z tej samej tapety. Proszę i pozdrawiam ;)

8. gosiagosia60

Postaram się.Ale chyba dopiero jutro. :)

9. Ewuś

Ewuś Czeladnik forum

Nie spieszy mi się. Dzięki

10. gosiagosia60

A taką zobacz:[​IMG] Widzę,że Ty tak raczej bardzo elegancko-ja tak jeszcze nie umiem :oops:

ryba4862 likes this.
  11. Ewuś

Ewuś Czeladnik forum

Elegancko? No być może, ale twoja sukienka akurat mi się podoba, dokładnie o to mi chodziło. Chowam do nowiutkiej szafy i dziękuję

gosiagosia60 likes this.
  12. gosiagosia60

To się bardzo cieszę,ze w końcu w gust trafiłam.Pozdrawiam :)

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dzięki ;) Będę do ciebie często przyłaził :D;) Ładnie wyglądam :D ?

14. gosiagosia60

Przepięknie xD A przychodź,zapraszam,jak widzisz tłoku nie ma :D

15. gosiagosia60

16. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Last edited: Jan 11, 2015
    moni15382 and ankagdw like this.
  17. amber♥

amber♥ Komandor forum

Witaj Gosiu :)
    Fajnie że otworzyłaś pracownię , życzę Ci wiele zamówień i szlifuj swą "radosną twórczość"..:), trochę to spóźnione ale ten nowy rok nie pozwala mi w wirtualu siedzieć..:(
    Pozdrawiam serdecznie Ciebie i zamawiających :)

gosiagosia60 likes this.
  18. gosiagosia60

Witaj kochana,fajnie,że zajrzałaś :)Puść mi sówkę przy okazji,bo zapomniełam,jaki masz nick w grze:oops:
    Nie ma smerfów ale też nie wiem,czy się coś takiego spodoba:[​IMG] Pozdrowionka :music: Zetka,zrobiłam ten "poniedziałek" ale...No właśnie ale:p:[​IMG] Nie najlepszej jakości ten gif -.-A i moje umiejętności również:D I jeszcze mam dla Anki,w podziękowaniu za porady :[​IMG]http://vpx.pl/i/2015/01/12/oie_2DzZuMFKU7vI.jpg

Last edited: Jan 12, 2015
    ankagdw and ryba4862 like this.
  19. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

nooo pieknie dziekuje za mily prezent :) jakie tam porady znowu hahaha :D

20. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Gosia, co Ty chcesz od tego poniedziałku?
    Ładnie go podrasowałaś i mnie się podoba :inlove::D:D

Dziękuję :)

Thread Status:
Not open for further replies.