*Experyment

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by gosiagosia60, Jan 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

ZK dobrze napisała, pracownia jest Gosi i skoro sygnaturka podoba się zarówno twórczyni jak i odbiorcy to po co się wtryniać z pomysłem wg. mnie banalnym.
    Może to i dobrze, że nie masz własnej pracowni.

ankagdw and gosiagosia60 like this.
  2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No coś Ty?o_OMła?xDMasz:[​IMG] http://vpx.pl/i/2015/01/20/zetkas.gif
    Zasadniczo masz rację ale jakbyś wstęp do mojej pracowni przeczytała,to może coś innego byś napisała.Pierwszy raz miałam do czynienia z sygnami,jak się konkurs graficzny na forum zaczął.Więc jeszcze parę lat a taką magię Magicznej odstawię....:D:) Pozdrawiam

litkajestem likes this.
  3. litkajestem

litkajestem Moguł forum

rany koguta co za dyskusja sie zrobila, ale przynajmniej macie co pisac
    pozdrawiam
    ladne to to, oj ladne

Last edited: Jan 20, 2015
    gosiagosia60 likes this.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jest prawie idealnie, prawie bo lewa strona mi mocno nie pasuje - niebieski kod genetyczny - jakoś mnie uwiera :p
    Może jakiś sopel lodowy tam albo śnieżynkę? Masakra jestem okropna...
    O albo wiem! Eureka! O ile się da, takim jakimś granatowym pismem - jakiś śmieszny napis? wtedy literki wystarczą i będzie idealne..
    Ale nie mam pomysłu co by to miał być za napis -.--.--.--.- Jestem straszna :cry::cry::cry:
    Przepraszam.... :cry::oops::cry:

gosiagosia60 likes this.
  5. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Gosiu znam Twoje możliwości, a raczej nie znałam, bo widzę, że tu arcydzieła tworzysz :D podoba mi się ta... ja wybredna nie jestem aż tak. :p Niemniej czekam na tą jeszcze większą magię i będę podglądywać :D

Litka jednak chciała pomóc i też mi się podoba, może i by ładnie wyglądało z czymś zamglonym. Mi się spodobała Twoja sugestia, ale...
    Ale kobitka jest zamglona i mi wystarczy. Zresztą ja też brałam udział w tym konkursie i wiem jak niezwykle trudne jest stworzyć sygnaturkę :D

A teraz sobie też skomentuje czyjąś sygnę... Zła Kobietko - jak nie weźmiesz tej sygny to Ci ją skradnę sprzed nosa, bo jest mega i Gosia naprawdę super dzieło wymyśliła :D Nie no żarcik, pewnie zaraz założysz, bo jest ładna :D

gosiagosia60 likes this.
  6. gosiagosia60

To mam pytaniexD W której sygnaturze te poprawki?o_Onapis się znajdzie jakiś.Na wszelki wypadek coś innego zrobiłam ;):[​IMG] http://vpx.pl/i/2015/01/20/waderasygna0da23.gif

Last edited: Jan 20, 2015
  7. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Goooosiaaaaaaaaaa, wyrabiasz się... zdolna Bestyja z Ciebie :)

Magiczna, zapomnij, bo wiesz... ja Zła Kobieta jestem i raczej taką zła magią władam 8):music:;)xDxDxD
    Pierwszy obrazek, z którym mnie Gosia z pracowni nie pogoniła xD:pxD

gosiagosia60 likes this.
  8. gosiagosia60

A konik to co?o_O :DTez nie pogoniłam ;)

9. Zła_Kobieta

Niby tak, ale krytykowałaś :pxD

gosiagosia60 likes this.
  10. gosiagosia60

No ale popatrz na niego dobrze..w okularach...;)

_Olenka47 likes this.
  11. Zła_Kobieta

Wzrok już wprawdzie nie najlepszy, ale okularów nie noszę. Dzięki temu konik i świat wydają się piękniejsze xD

_Olenka47 and gosiagosia60 like this.
  12. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Uuuu ta filmowa jest świetna tylko jak by napis wyciągnąć poza klisze? np nad lub pod nią?

O tą mi chodziło w poprzednim poście:

Idę i jak już się wyśpię i wstanę mam nadzieję ze będę mniej marudna :p

PS. Ja coś czuje, że jeszcze trochę i do Gosi będą takie kolejki, że się będzie na nową kieckę z miesiąc czekać :)

13. gosiagosia60

Heh xDChyba ze względu na poprawki :D:cry::D A tak serio,to dziękuję,taki wpis bardzo miły jest :inlove:Zrobiłam kliszę,próbowałam różne napisy i ten musi być 8);)A ponieważ jest ona z tymi samymi wilczkami,co poprzednie,to czekam na opinię.Bo po co Ci sygny z takimi samymi obrazkami?o_O[​IMG] http://vpx.pl/i/2015/01/21/klisza.gif Ps.A marudzić sobie możecie tutaj do woli-im więcej,tym lepsze sygny będą ;)

ryba4862 likes this.
  14. Hej Gosia nie jestem przekonana co do tamtej sygny, więc jeśli można to jakąś inna poproszę co by domysłów nie było:)
    Pisze dopiero teraz, bo zapomniałam.:( miłego dnia.

gosiagosia60 likes this.
  15. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Co do poprzedniego wpisu - nie ma za co, w tym wypadku mam rację :)

W sumie masz rację, ta kliszowa jest ekstra, więc już ją zakładam :)
    Dziękuję bardzo za cierpliwość do mnie i mojego marudzenia :)
    Miłego dzionka miłej krawcowej i wszystkim odwiedzającym :D

_Olenka47 and gosiagosia60 like this.
  16. gosiagosia60

No tak właśnie myślałam ale szkoda :eek:,bo zadowolona wyjątkowa z niej jestem.;)Pomyślę nad czymś innym :)
    Fajnie,cieszę się.Ładnie wyglądasz xD I jakby co,to przychodź marudzić,zapraszam :):music:
    Zawsze mi się na słodko kojarzysz xD Popatrz na to:[​IMG] http://vpx.pl/i/2015/01/21/modczekolada.jpg Jakby co,poprawki możliwe ;)Chociaż ta,którą teraz masz,pasuje jak ulał na forum :p

Last edited: Jan 21, 2015
    -strzalka-, ryba4862 and SMOD_Wadera* like this.
  17. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Last edited: Jan 21, 2015
  18. gosiagosia60

Witaj,dziękuje za miłe słowa :) Bardzo chętnie coś dla Ciebie zrobię ale...na tym obrazku jest podpis :eek:(ten na piersiach) Poszukaj coś innego i zapraszam :)

19. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Gosiu juz dałam może coś się uda te obrazeczki połączyć.Zdaję się na twoja twórczość :)

20. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Hej gosiaczku..Czy dasz radę coś z tego dla mnie uszyć?pliss i avka tez cos w tym stylu

Tylko tego pana nie chćę może być jakiś zwierzak...

dantic3 and -guciu74- like this.
Thread Status:
Not open for further replies.