Ewent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 23 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

jeszcze raz piszę ten temat
    Nic nie rozumiem z tego że dla innego gracza kazali szukać tu skopiuję
    Wejdź na farmie w pasku z itemami, w wyszukiwarce wpisz Piekarnia.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?i to Mod odpowiedziała
    dla gracza ?
    To jak to jest Mod Czerwona ?

2. kiciak21

kiciak21 Czeladnik forum

Wejdź na farmę, wybierz dekoracje a w wyszukiwarce wpisz piekarnia i znajdziesz item :)

3. maria5510

No coś Ty nie mam Pisała Mod czerwona że dopiszą po skończeniu ewentu . przeczytaj mój post wcześniejszy co odpowiedziała mi wszystkie z pola itemy wrzuciłam do paska i tak zrobiłam z wyszukiwarki i nic

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Jest tak, jak napisałam:
    Jeśli gracz pytał o możliwość postawienia Piekarni na polanie, dostał odpowiedź, że ma użyć wyszukiwarki w inwentarzu. Skoro skończyłaś event to zapewne poszukiwałaś itemu na potrzeby pnącza, którego przed zakończeniem eventu nie da się uruchomić.

Na przyszłość bardzo proszę o uważniejsze czytanie odpowiedzi i wyjaśnianie wątpliwości na bieżąco, po to właśnie dopytujemy czy wszystko jest jasne.

matik1273 lubi to.
  5. maria5510

Mod może tak zadam pytanie
    tak skończyłam ewent i szukałam piekarni
    zdjęłam z pola wszystkie zabawki do paska i w wyszukiwarce wpisałam piekarnia i nie nie mam
    i może tak zrozumiałam że użyłam tej piekarni do młyna i nie mam itemu piekarnia i stąd nie porozumienie że gracz ma szukać w pasku
    Czyli gdzie mam szukać już ego itemu ,, piekarnia ,,
    To była Twoja odpowiedz
    Piekarnię dostalismy na początku. Do końca eventu produkuje kupony na ciasto, dlatego dopiero po evencie będzie można ustawić item na pnączu. Czy masz jeszcze jakieś pytania?
    I Ty wiesz to rozumiesz a ja inaczej zrozumiałąm jak w większości graczy też by tak odebrało

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Czy teraz sytuacja jest dla Ciebie jasna? Czy coś jeszcze Ci wyjaśnić?

7. maria5510

Nie jest jasna bo jak pisałam nie mam w pasku piekarza , co w tej sytuacji mam robić ?
    było tez zapytanie wyżej?
    tak skończyłam ewent i szukałam piekarni
    zdjęłam z pola wszystkie zabawki do paska i w wyszukiwarce wpisałam piekarnia i nie nie mam

taczanka555 lubi to.
  8. Neutri

Neutri Forumowy żółtodziób

Powiem szczerze, ze tez do konca nie wiem o co Ci Maria5510 chodzi. Z tego co napisalas wywnioskowalam, ze chodzi o to, ze skonczylas ewent i zdjelas z pola item piekarnia i on zniknal. I teraz nie mozesz produkowac nowych kuponow. O to chodzi?

Nie denerwuj sie tylko dokladnie krok po kroku napisz co sie stalo.

9. taczanka555

taczanka555 Baron forum

ale to jasne, zdjęła dziewczyna z pola item i go nie ma nigdzie. nie ma znaczenia, czy go może czy nie teraz postawić na pnączu, ale żeby on gdziekolwiek był, więc gdzie on jest? takie było pytanie.
    Ja ci od razu powiem: pisz do PT, taka będzie odpowiedź.

10. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

maria5510 jeśli event został przez Ciebie zakończony i item "Piekarnia" zdjęłaś do paska to i tak na pnącze go nie postawisz. Do czasu zakończenia eventu ze względu na bonus jaki daje (kupon na ciasto) został on zablokowany i nie da się go umieścić na zdobytym pnączu.
    Dlatego w wyszukiwarce przy próbie umieszczenia na chmurce nie pokazuje itemu w pasku.

Czy mogę jeszcze jakoś pomóc?

11. zetka2007

zetka2007 Forumowy żółtodziób

zetka2007- od początku eventu w młynie robię kupony na ciasto ale od wczoraj kupony nie przechodzą do gry i tracę tylko rośliny.
    ( straciłam gdzieś około 8 kuponów)Obecnie coraz częściej są awarie w grze przedtem tego nie było .

12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

W mlynie nie robisz kuponow, tylko bonus, dzieki ktoremu skracasz czas dojrzewania itemu.

13. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

zetka2007 tak jak odpowiedziała zagma, w młynie produkujesz tylko bonus, następnie musisz zrobić kupon w piekarni z użyciem bonusu, klikajac na item
    Następnym razem otwórz swój wątek z pytaniem, wtedy jest dużo łatwiej.

14. maria5510

taczanka555 i Ty jedna czytasz ze zrozumieniem
    o to mi chodzi co odpowiedziała mi taczanka555 ,bardzo Ci dziękuję za uwagę
    Najpierw myślałam że jak robię w młynie te bonusy to jest gdzieś ukryty i fizycznie go nie ma
    Także zamknij temat bo się nie dogadamy
    Pozdrawiam

taczanka555 lubi to.
  15. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Wątek, zgodnie z życzeniem autorki, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.