Ewent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sara1865, 17 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sara1865

sara1865 Aktywny autor

Czy ktoś podpowie mi w jakie serduszka najlepiej strzelać , i po ile punktów maja one ?

2. -Karina30-

-Karina30- Aktywny autor

najlepiej strzelać w złote serduszka, one dają po 4 pt, na drugim miejscu jest postać która ukazuje się z dwoma serduszkami ,ta postać przyspiesza ukazywanie się więcej i szybciej postaci z serduszkami, później postacie ze srebrnymi serduszkami Ja tak strzelam. Powodzenia.

3. -monikach81-81

-monikach81-81 Forum Pro

najlepiej straelac 2 serduszka zlote a reszte srebnych

4. sara1865

sara1865 Aktywny autor

Ok a te różowe ? omijać czy też strzelać? i w okienkach jak się ukazują to tez strzelać ?. Nie bardzo rozumiem tych ewentów ,

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

sara1865 maksymalną ilość punktów czyli 24 zdobędziesz jeśli ustrzelisz 2 postacie ze złotym serduszkiem i 8 ze srebrnym. 1 piłeczka = 10 rzutów w czasie 1 minuty.

Celny strzał do postaci ze złotym serduszkiem = 4 punkty/gwiezdne talary,
    ze srebrnym = 2 punkty,
    z miedzianym = 1 punkt.

Strzał do postaci Borsty'ego lub niecelny strzał do w/w postaci = 0

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. sara1865

sara1865 Aktywny autor

czyli jest 1 min czasu w ogóle ?
    nawet jak byłyby cały czas celne?

7. SMOD_Atena

Jeśli w krótszym czasie zużyjesz 10 rzutów nieważne czy będą celne czy nie to mini-gra się skończy. Maksymalny czas na wykonanie 10 rzutów to 1 minuta.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

8. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

9. sara1865

sara1865 Aktywny autor

Tak mam pytanie
    liczyłam ile miałam strzałów zołtych i srebrnych i ostateczny wyniki był 14 talarków 5 razy zwróciłam uwagę i nie dopisuje się tego co strzelam

10. SMOD_Atena

zletrafileskotku bardzo proszę, ale nie wiem za co dziękujesz bo to chyba nie jest Twój wątek.

sara1865 strzały muszą być celne, jeśli piłeczka minimalnie ominie postać lub za późno rzucisz a są to sekundy to jest strata piłeczki i 0 punktów.
    Jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam do PT, na konsoli systemowej jest dokładnie zapisany każdy Twój rzut. Tutaj znajdziesz poradnik jak wysłać zgłoszenie: Pomoc Techniczna.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

11. sara1865

sara1865 Aktywny autor

Bardzo dziękuję
    super zabawa , już załapałam o co chodzi

12. SMOD_Atena

Bardzo proszę, miłej zabawy i nocy życzę a skoro wszystko już jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.