Ewent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 21 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Mam pytanie odnośnie tego ewentu
    Mam nie ukończoną ramkę fioletową i szarą nie zaczętą, ale jak kliknęłam na puchar i jest ramka na zielono dostarcz do Top 3000
    i co w tym przypadku ? mogę dostarczyć towar do TOP? mimo nie skończonej fioletowej i szarej ramki ?

2. taczanka555

taczanka555 Baron forum

Lepiej nie, z tego co wyczytałam to jest jakiś błąd w grze, bo oficjalnie trzeba skończyć wszystkie cztery, żeby się otworzyła z pucharem. Mogą ci przepadać rzeczy.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aby wziąć udział w TOP musisz mieć wykonane wszystkie zadania z ramki fioletowej, wykonanie zadań z ramki szarej nie jest konieczne do TOP, ale jest konieczne jeśli chcesz zdobyć rząd chmur.
    Aktualnie mogą występować błędy opisane tutaj: >>klik<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

taczanka555 dziękuję za pomoc.

4. maria5510

Juz zakończyłam wszystkie ramki i co mogę wkładać towar czy poczekać do jutra?

5. taczanka555

taczanka555 Baron forum

ja bym ci radziła poczekać, aż naprawią ten błąd, spytaj jutro czy jest info że błąd naprawiony.

6. maria5510

Oki , może masz rację j, jeszcze trochę czasu jest
    dzięki i dobranoc

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

taczanka555 dziękuję za pomoc.

A skoro Autorka nie ma już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.