Ewent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika catarina2549, 29 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. catarina2549

catarina2549 Mieszkaniec forum

Czy może podac mi Ktoś ile roślinek muszę mieć do ewentu i z produkcji młyna tych plecaków , bo nie ma informacji ile czego

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Niestety tutaj może być ciężko zrealizować twoja prośbę, gdyż wszystko zależy jakie układy chcesz ułożyć. W zależności jaki chcesz ułożyć, to liczba roślinek czy też plecaków i innych rzeczy będzie ulegała zmianą. Jednak zapraszam Cię do tematu dyskusyjnego Świetlikowy festiwal (kliknięcie spowoduje przeniesienie Cię do odpowiedniego działu). Sądzę że tam najszybciej znajdziesz wskazówki ze strony graczy na temat ilości przedmiotów potrzebnych do eventów. Chociaż jak wspominałem wcześniej wszystko zależy od układów jakie ułożysz.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.