ewent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 23 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

w tym ewencie cztery światła są nagrody tylko PD i sianogrosze?
    czy coś żle robię?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nagrody za zapalenie ( oddanie wymaganych towarów ) poszczególnych 16 lampionów znajdziesz w tych tabelkach :

Nagrody za 10 wzorów ułożonych z zapalonych lampionów znajdziesz tutaj :

A wszystkie informacje znajdziesz w poradniku : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Zapal wszystkie lampiony a potem sprawdź magazyn zagród, drzew i itemów. Niespodzianka gwarantowana;):)
    Edit: Modka była szybsza...;);)

4. maria5510

spróbuję , bo nie kumam jak to robić
    właśnie czytałam poradnik i jakoś nie wychodzi mi a poszło mi trochę towaru Na razie nie zamykaj

5. SMOD_Atena

Dodam może tabelę zbiorczą, w której wypisane są wszystkie towary, które należy oddać aby otrzymać wszystkie nagrody za 16 zapalonych lampionów i 10 wzorów :

Może to w czymś pomoże.

6. maria5510

Nie mam pojęcia
    mam wystarczająco towaru i wyświetlają się same sianogrosze i PD z zielonym przyciskiem a inne nagrody są na szaro
    Może tak ?
    co najpierw mam przycisnąć te wzory i potem lampionu szukać?
    No właśnie mam towar

7. SMOD_Atena

wolf031973, dziękuję za pomoc.

maria5510, klikasz na wybrany lampion, po prawej stronie wyświetla się nagroda i jaki towar masz oddać, jeśli posiadasz wymagany towar przycisk "Dostarcz" jest zielony, klikasz ten przycisk, lampion się zapala a Ty otrzymujesz przypisaną do niego nagrodę, itd....Jeśli nie masz wymaganego towaru lub masz go za mało przycisk będzie szary, towaru nie oddasz, lampion się nie zapali i nie otrzymasz nagrody.

8. maria5510

Mod
    np mam 20 krów białych i jest nagroda 67 tyś PD
    np chcę nagrodę super paszę i 4 światła i nic mi nie pokazuje ani na szaro ani na zielono w tym rzecz że mam wszystkie towary

9. SMOD_Atena

Za zapalenie lampionu, w którym wymagane jest 20 krów białych otrzymasz 67 tys PD. Ponadto lampion ten jest częścią wzorów za których ułożenie są kolejne nagrody. Jeśli chcesz otrzymać 30 SP i item "Cztery światła" ( nagroda za wzór 6 na grafice w pierwszym moim poście ) musisz oddać towar zapalając wszystkie lampiony, które ułożą się w ten wzór, dopiero wtedy otrzymasz nagrodę za wzór.

10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

najpierw zapalasz lampiony i za nie dostajesz pojedyncz nagrody- po prawej stronie masz napisane co ejst w nagrode-wlasnie m.in. PD i sianogrosze.
    a pozniej z zapalonych lampionow ukladają sie wzory. jak zapalisz wszystkie lampiony do danego wzoru to automatycznie dostaniesz za to nagrodę.

11. szkolna16

szkolna16 Okazjonalny autor

Jak klikniesz na jakikolwiek wzór to na lampionach w niebieskich kółeczkach pokazuje wzór i te niebieskie kółka musisz mieć zapalone, czyli ułożony wzór i wtedy nagroda jest odpowiednia do tego wzoru.

12. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Graczom serdecznie dziękuję za pomoc. :)

maria5510, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

13. ana-76

ana-76 Czeladnik forum

Czy jak zapalę wszystkie lampiony to dostane nagrody za wszystkie mozliwe warianty wzorów czy tylko za wzór z wszystkimi?

14. SMOD_Atena

ana-76, tak po oddaniu wszystkich wymaganych towarów i zapaleniu wszystkich 16 lampionów otrzymasz wszyskie nagrody przewidziane za 16 lampionów i za 10 wzorów.
    A na przyszłość otwieraj proszę własny temat i w nim zadaj swoje pytanie.

Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

15. ana-76

ana-76 Czeladnik forum

Przepraszam,ale skoro temat był o lampionach to zadałam pytanie tutaj -
    może i innym odpowiedź się przyda.

16. SMOD_Atena

Autorka kolejnego pytania nie zadała, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.