ewent

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aga123dd, 8 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aga123dd

aga123dd Czeladnik forum

Mam pytanie skończyłam cały ewent i zdobyłam cudowne pnącze a nie mam jednej nagrody -dlaczego/

2. kasia750

kasia750 Hrabia forum

itemy masz w stodole-sorka w przedmiotach specjalnych pasek po lewej stronie tam gdzie sa zagrody i drzewa
    wilcza jama to zagroda nie item -daje wilka

Ostatnie edytowanie: 8 kwietnia 2015
  3. aga123dd

aga123dd Czeladnik forum

To wiem i mam 2 a nie mam chyba wilczej jamy

4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Itemy do wygrania na te pnącze to Wielkanocne harce, Wiosenne porządki i Pisanka Wyłupianka.

Użyj opcji "szukaj" w górnym prawym rogu, jak wejdziesz do inwentarza itemów.

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Graczom bardzo dziękuję za pomoc :)
    Tak jak podała {Monia}, w Evencie były do zdobycia 3 itemy: Pisanka wyłupianka, Wielkanocne harce oraz Wiosenne porządki.
    Z pewnością masz na myśli item Wiosenne porządki. Przeszukaj proszę inwentarz, sprawdź również, czy nie postawiłaś tego itemu na polu. Jeśli go nie znajdziesz, pozostaje kontakt z Pomocą Techniczną- tam Twoje konto zostanie sprawdzone.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

6. aga123dd

aga123dd Czeladnik forum

Na razie dziękuję

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Ja również dziękuję i skoro nie masz więcej pytań, to wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.