EWENT

Temat na forum 'Pytania techniczne' rozpoczęty przez użytkownika sebikxxxx, 26 marca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sebikxxxx

sebikxxxx Czeladnik forum

witam nie otrzymalem roslin na poilanie tez nie dalo sie zebrac to jak mam zaczac event to blad

2. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Również nie mam żadnej roślinki na polanie ewentowej.
    Od razu zgłaszam, bo ostatnio jak nie dostałam ani jednej roślinki to PT mi dopisało z sugestią, że widocznie sobie usunęłam.

Napisałam do PT, ale translator chyba beznadziejnie przetłumaczył. Może ktoś z Modów zainterweniuje w tej sprawie. Ostatnio trwało to prawie cały dzień i nie mogłam zacząć ewentu

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2026
  3. opal60

opal60 Czeladnik forum

U mnie też nic nie ma

4. ewdusia95

ewdusia95 Stały bywalec

ja też nie mam i ich nie usunęłam

5. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Dobrze, że nie jestem sama z tym problemem. Chyba muszę post pod postem napisać, żeby jakiś Mod się pojawił i zaczął działać, bo roślinek dalej nie ma.

6. -stygmat-

-stygmat- Aktywny autor

Roślinki ewentowe trzeba zebrać z pola(5 sztuk)

7. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Generalnie początkowe roślinki powinny być do zebrania na Polanie eventowej (1 poletko 1x1 i 1 poletko 1x2). Są przypadki, że roślinek tych na polanie nie ma. Trzeba wtedy sprawdzić, że nie ma też ich w inwentarzu. Jeśli nie - pozostaje poczekać aż automat je dopisze (wyrównanie do 5 szt. co 5 godz.), albo zwrócić się do Pomocy technicznej (korespondencja w języku angielskim lub niemieckim). Moderatorzy na forum nie mają możliwości ingerencji w konta Graczy.

8. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Dostałam automatyczną odpowiedz z PT, czekam.
    Już dostałam odpowiedz i dopisane roślinki. Błyskawicznie PT zadziałało.

SMOD_Atena lubi to.
  9. mafarma

mafarma Forumowy żółtodziób

Witam - również nie mam roślin eventowych, i ogólnie gra nie chciała się załadować logowałam się o 14.05 a dopiero co skończyłam ustawiać pola - roślin jak nie było tak niema

10. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

Roślinki wyglądają jak małe krzaczki, też myślałam że nie mam. Sprawdź jeszcze raz. Powodzenia. Zbierz kombajnem i będzie wiadomo czy są.

SMOD_Atena lubi to.
  11. ewdusia95

ewdusia95 Stały bywalec

nie mam roślin ani na polu ani w inwentarzu, napisałam do PT

12. Goska2255

Goska2255 Czeladnik forum

też nie mam roślinek na ewent :}

13. Tabaluga71

Tabaluga71 Forumowy żółtodziób

Witam również nie mam roslinek eventowych w inwentarzu też ich nie ma.

14. january69

january69 Forumowy żółtodziób

Minęło 5 godzin a roślinek .....dalej brak

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Przecież wyżej BA_Marion napisała co trzeba zrobić jak jest jakiś problem z roślinami. To, że napiszecie o tym na forum a nie zastosujecie się do wskazówek nie sprawi, że otrzymacie rośliny.
    Warto czytać wskazówki i się do nich zastosować jak np. yvonnege_:
    Jeśli u kogoś nie było roślin na polu lub były ale nie zauważył (bo to też możliwe) to proszę skontaktować się z PT gdzie jest możliwość sprawdzenia czy i kiedy rośliny eventowe zostały dopisane do konta.

Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.