ewent wegierski

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wojtek0303, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wojtek0303

wojtek0303 Forumowy żółtodziób

brak roslin ewentowych?

wylogowanie z gry również nie dało efektu
    a kombajn pracuje!

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 lipca 2015
  2. julia8804

julia8804 Forumowy żółtodziób

Najpierw zamiast roślinki eventowej kwiatki a teraz brak roślinki kombajn chodzi chunt odpalony >:(

3. Luba

Luba Stały bywalec

witam:) u mnie nie dosyć,ze brak w stodole eventowych roślin i wypadajek-papryczka Cascabel i nie wiem, czy nastąpiła juz wymiana ich na sg i pd to jeszcze po naprawieniu błedów z wirujacymi kwiatkami o 15:45 dotarł do mnie eventowy prezent od sasiada,i akurat tą papryczke sztuk 1 tylko mam w stodole

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wymiana zazwyczaj jest kilka dni po evencie ;)

5. Luba

Luba Stały bywalec

dlatego sie pytam ,gdzie mi znikły te rosliny i wypadajki? a mialam ich więcej niz troche;)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Z pytaniami na temat wypadajek i roślinek eventowych zapraszam do Pomocy Technicznej, z pozycji forum nie jestem w stanie pomóc. Tam Wasze konta zostaną sprawdzone i wszystko się wyjaśni. (Poradnik informujący jak skontaktować się z PT: Pomoc Techniczna) :)

wojtek0303, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

7. Luba

Luba Stały bywalec

SMOD_Wadera jeżeli to pomoże 2-3 farmerom to oki,można napisac do PT ,ale uważam ,że to c.d. błedów w czasie trwania eventu i na jego koniec, łacznie z wirujacymi kwiatkami i prosiłabym, żeby jeszcze nie zamykać wątku, bo czuje ,że taki pustostan w stodole to nie jest pojedyńczy przypadek.

Edit: uff po godz 20:30 wszystkie moje event-nadwyżki wróciły ,co do sztuki na swoje miejsce.
    ehh te lisie sztuczki musiały chyba nabrać mocy,żeby już bez spiny, spokojnie dało się pospać w nocy;)

Ostatnie edytowanie: 22 lipca 2015
  8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Luba, cieszę się że wszystko jest już dobrze. :)

wojtek0303, czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

9. Autor był obecny na forum ale nie udziela się w swoim wątku więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.