ewent urodzinowy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 1 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Mam pytanie?
    ile powinno być TStajennych?
    Ja otrzymałem 3 szt
    Przed chwilką skończyłem ewent

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak widać na poniższym obrazku, jedną z nagród jest 4 x zagadkowa zagroda " Feniks" :

I jeśli odkryłeś tę płytkę czyli oddałeś 15 x trufle to powinieneś otrzymać 4 zagadkowe zagrody Feniks. Sprawdź proszę dokładnie swój inwentarz, jeśli coś się nie zgadza, zapraszam do PT, z pozycji forum nie mam możliwości aby to sprawdzić.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Tak mam feniks 4 szt , dalej były ale skąd mam 3 szt TS?

4. SMOD_Atena

Nie wiem skąd masz 3 inne zagadkowe zagrody, być może z zakupionych tajemniczych stajennych, lub zostały zdobyte w innym evencie. Nie sprawdzę tego z pozycji forum. Ale jeśli posiadasz 4 zagadkowe zagrody Feniks to nagroda z tego eventu się zgadza.

Czy w związku z powyższym masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Oki
    sam zdziwiony jestem a TS nie kupuję bo biedny jestem
    dzięki za odpowiedz
    życzę mniej pracy na forum

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to dziękuję, miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.