ewent tajemnicze sadzonki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magola44, 19 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magola44

magola44 Aktywny autor

coś tu chyba nie tak w pakiecie ma być 30 sadzonek i 1 gwarantowana

jak ja umiem liczyć to 30 razy 5 florków to jest 150 czyli gwarantowana sadzonka wychodzi za

60 florków rewelacja to to nie jest żeby za gwarantowaną sadzonkę płacić 60 florków chyba jakaś pomyłka się tu wkradła

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Obawiam się, że tu pomyłki nie ma, bo na innych forach językowych też jest, że pakiet 30 sadzonek kosztuje 210 fl, z tą nowością.

Cóż nie kalkuluje się to, ale jak do tej pory było narzekanie, że nie wypadają nowości, to teraz taką nowość można sobie zagwarantować za jedyne 60 fl xD, ale jak to zwykle się mówi- nikt nie zmusza nikogo do zakupienia pakietu, możesz kupić chociażby 10 sadzonek i nigdzie nie jest powiedziane, że ta nowość się nie trafi (chodź zastanawia mnie jak te pakiety wpłyną na losowość jak się zakupi normalnie, a nie w pakiecie).

3. magola44

magola44 Aktywny autor

też właśnie jestem ciekawa bo z ostatnich sadzonek to wypadły mi tylko uzupełnienia xl i xxl czarnego bzu

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

magola44, informacje zawarte w Oficjalnym Ogłoszeniu dostaliśmy w takiej formie, i w takiej formie je przekazujemy. :)
    Nie ma przymusu zakupu pakietów, zawsze można kupić pojedyncze sadzonki. :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

Graczom dziękuję za pomoc :)

5. magola44

magola44 Aktywny autor

już nie

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Skoro więcej pytań nie ma, temat pozwolę sobie zamknąć, życzę miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.