ewent na ryby

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wika54321, 3 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wika54321

wika54321 Młodszy ekspert

dwukrotnie po złowieniu złotego pstrąga nie otrzymałam nagrody proszę o pomoc

2. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

A może nie zwróciłaś uwagi na to co wygrałas? Może wygrałaś 1 szt przynęty premium lub 8 x super nawóz?? Możesz zawsze napisać do pomocy technicznej i zapytać co wygrałaś. Spróbuj się przelogowac i sprawdż czy na pasku nie masz np. tajemniczych sadzonek lub itemów.

3. wika54321

przelogowałam się i nic napisze do pomocy technicznej

4. wika54321

Napisałam do pomocy technicznej ale nie mam odpowiedzi.A po raz kolejny nie otrzymałam nagrody.Uważam że obecny ewent jest niedopracowany.Czasami kółka znajdują się jedno na drugim a pisze nieźle.

janafarm lubi to.
  5. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Pamiętaj, że w formularzu kontaktowym do pomocy technicznej Twoja wiadomośc powinna mieć minimum 140 znaków inaczej zgłoszenie nie zostanie przyjęte. A co do celności kółka: ja osobiście łowię tylko najmniejsze rybki xD Jak to mówią mam cela jak baba z wesela. Daj znać czy PT odpisała i czy odnalazła się nagroda. I sprawdź cudowne pnącze może wygrałaś eventowy rząd?

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wika54321, jeżeli w sprawie nagród napisałaś już do Pomocy Technicznej to sprawdź mail, być może odpowiedź od PT trafiła do folderu SPAM. Przy okazji podrzucam poradnik dotyczący kontaktu z PT: Pomoc Techniczna :)
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

grazyna19547070, na temat eventu porozmawiać można tutaj: Na ryby! W podanym temacie do rozmów Gracze omawiają różne ustawienia zagród oraz dzielą się informacjami na temat tego z czego najlepiej lecą piórka. Przypominam że to nie jest dział dyskusyjny.

iwona4411, zapraszam do poradnika: Na ryby! W przyszłości jeżeli masz inne pytanie niż Autor/Autorka tematu otwórz swój własny wątek.

kasiag33, bardzo dziękuję za pomoc. :)

7. HMJS

HMJS Stały bywalec

Podłączę się, w jaki sposób zdobyć więcej piórek w evencie? bo kilka na dzień wypada, a to mało ;)

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

HMJS, zapraszam do tematu: Na ryby! Tam Gracze wymieli wiele spostrzeżeń na ten temat.

Autorka tematu pomimo obecności na forum kolejnych pytań nie zadała w związku z tym zawieszam kłódkę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.