Eviana

Temat na forum 'Kto jest kim - ekipa' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 11 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Ja również pamiętam! Ekipowy pomocnik - Duszek Forum. xD Też do dziś bardzo ubolewam, że nasze ogrody zoologiczne zostały zamknięte na zawsze. Ale chociaż są bardzo dobre wspomnienia z gry i forum. :inlove:

butterfly95 i krasnoludek10 lubią to.
  2. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

O kurczaki!No pewnie, że pamiętam! Gdzie się podziewałeś? ;)

ShaGGy778 i krasnoludek10 lubią to.
  3. butterfly95

butterfly95 Forumowy żółtodziób

mi brakuje eventów tematycznych i regionalnych i czasem sobie wpisuję w google grafika obrazki zwierząt, żeby powspominać

po zamknięciu ZooMumby jakoś przestałem wchodzić na forum, bo to była jedyna gra od BigPoint w jaką grałem ☺️ co u Ciebie słychać? ja aktualnie skończyłem kurs fryzjerski i teraz załatwiłem sobie praktyki w salonie

krasnoludek10 i ShaGGy778 lubią to.
  4. ShaGGy778

ShaGGy778 Hrabia forum

Najgorszy był ostatni miesiąc kiedy już było wiadomo co czeka grę. Grać można było, ale ze świadomością, że niedługo zniknie na zawsze, brrr. :oops:

hapsak89 i krasnoludek10 lubią to.
  5. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

O tak ZooMumba na zawsze pozostanie w moim serduszku :cry:chlip chlip :cry: szkoda, że nie reaktywowali tego, albo czegoś podobnego nie zrobili:cry: a może zrobili, a ja nie wiem, orientuje się ktoś czy BP nie ma jakiegoś zoo do grania?

krasnoludek10 lubi to.
  6. Eviana

Eviana Team Leader Team Farmerama PL

kurs fryzjerski fajna sprawa, gratuluję! :) Życzę Ci samych sukcesów
    Zoo zostanie na zawsze w naszym serduchu, to był wyjątkowy czas i wspomnienia :)

krasnoludek10 lubi to.