evevt Penelopa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Mayena, 29 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mayena

Mayena Zaawansowany

Ukończyłam akcje „Bawarskie świeto” wykupiłam „szkolenie kelnerek” i „żonglowanie beczkami”
    Ale nie mogę ustawić na chmurze, bo cały czas przełącza mnie na sklep, Chmurę zdobyłam przecież w evencie więc nie muszę jej kupować. A co ustawia się na pustych chmurkach?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W evencie są do zdobycia dwa rzędy chmur i obydwa wymagają itemów: Szkolenie kelnerek i Żonglowanie beczkami:

Bawarskie Święto 2020 - rząd chmur 1
    Wymaga oprócz obu itemów eventowych pięciu dowolnych itemów: trzech 1x1 oraz dwóch 1x2.
    Co 162 godziny otrzymamy 12.000 PD x Poziom Farmy.

Bawarskie Święto 2020 - rząd chmur 2
    Na pnączu ustawiamy oba itemy eventowe oraz po jednym dowolnym itemie o wymiarach 1x1, 1x2 i 2x2.
    Co 162 godziny daje:
    9.000 PD x Poziom Farmy;
    o 150% więcej PD/TPD z wszystkich przedmiotów ozdobnych przez 36 godzin

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: Bawarskie Święto 2020.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Mayena

Mayena Zaawansowany

Tak, są do zdobycia dwa rzędy, i można zdobyć dwa, ale ja chcę mieć tylko jeden, nigdzie nie ma info że MUSZĘ mieć dwa rzędy.
    więc jak uruchomić ten jeden, zdobyty w evencie, wykupiłam „szkolenie kelnerek” i „żonglowanie beczkami” po 1 szt.
    Czyli niue można mieć jednego?
    Jeżeli ukończyłam event to dlaczego nie mam wystarczająco talarów na zakup drugiego pnącza i itemów
    ?

4. SMOD_Atena

Oczywiście, że możesz mieć jeden rząd, np. ten zdobyty za 50 karmień Penelopy, na którym ustawisz zdobyte itemy. Drugi rząd jest do zakupu w sklepie eventowym, są tam również itemy na ten rząd potrzebne ale nie musisz ich kupować jak nie chcesz.

Zwróć tylko uwagę na Cudownym pnączu, na który rząd chmur chcesz ustawić itemy (do końca eventu będą widoczne obydwa rzędy). Ten zdobyty za karmienie to rząd chmur 1, jeśli próbujesz postawić itemy na rząd chmur 2 to będzie przekierowywało Cię do sklepu bo tego rzędu nie kupiłaś, tak?. Po najechaniu kursorem na ikonę rzędu po lewej stronie wyświetli się jego nazwa i opis.

Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

***kacper*** lubi to.
  5. Mayena

Mayena Zaawansowany

OK. otwierałam złe pnacze. Jest dobrze. Dzięki. Można zamykać.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.