Eventy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hania197510, 16 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hania197510

hania197510 Forumowy żółtodziób

Witam! Mam pytanie a w sumie to prośbę aby ktoś mi wytłumaczył dlaczego te eventy są tak trudne du ukończenia i jak Wy to robicie że kończycie event z sukcesem.Gram w Farmeramę od samego początku,kiedyś eventy były super i zawsze się je ukończyło a teraz to masakra,nie było mnie na farmie 1,5 roku z powodu spraw rodzinnych,wracam i jestem rozczarowana że jest jeszcze trudniej.Mam małe pola,stosuję chatney marchwiowo-jabłkowe,staram się często siać i nic z tego nie wychodzi,jest to wkurzające bo te eventy nie dają żadnej radości a rząd chmur znowu pusty.Może się coś zmieniło przez ten czas co nie grałam,proszę o jakieś porady.Pozdrawiam serdecznie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam i również pozdrawiam.

Gra z pewnością zmieniła się przez czas Twojej nieobecności, ale podstawowe zasady przygotowania się i wykonywania eventów (chutney, bonusy zwiększające ilość roślin) są większości takie jak były rok czy 1,5 roku wstecz. Być może przez nieobecność masz mniejsze ilości tych bonusów od Graczy, którzy grają aktywnie cały czas lub nie masz ich w ogóle.
    Podczas każdego eventu otwierany jest wątek dyskusyjny, w którym Gracze na bieżąco dzielą się swoją strategią gry i wymieniają opinie.
    Warto do takich wątków zaglądać: Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń.
    Polecam też poradniki: FAQ - Gra, Nieoficjalny Poradnik Farmeramy.
    Jeśli chcesz zapytać doświadczonych Graczy o ich sposób na grę lub porozmawiać o jej poszczególnych elementach to zapraszam np. tutaj: Porady doświadczonych graczy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Honorat. lubi to.
  3. hania197510

hania197510 Forumowy żółtodziób

Dziękuję pięknie za odpowiedz i na pewno skorzystam z porad graczy:);)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę, powodzenia w grze życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.