Eventy "Pełnia Księżyca"

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika beata.mw, 8 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. beata.mw

beata.mw Forumowy żółtodziób

Czy tylko mi się tak wydaje, czy eventy Pełni Księżyca są za rzadko i trwają zbyt krótko..? Biorąc pod uwagę strasznie długi czas wzrostu roślin w pełni, przeciętny gracz, który nie siedzi przed komputerem 24/7 nie jest w stanie przez jedną pełnię trwającą zaledwie 24h uzbierać na tyle dużo plonów, żeby kupić w sklepie Jacka chociażby zagrodę dla nietoperzy (a nie można jej zbudować w warsztaciku, tak jak np. kurnik.. - to też jest jak dla mnie trochę dziwne, warto się nad tym zastanowić). Wszystko to trwa potwornie długo, na pełnię trzeba czekać pół miesiąca, można się zniechęcić..
    Będę wdzięczna, jeśli ktoś to weźmie w ogóle pod uwagę. Pozdrawiam.

AgentBond lubi to.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

beata.mw, to event cykliczny pojawia się w grze raz w miesiącu, trwa dobę, poświęć kilka Pełni na sianie roślin niezbędnych do odebrania krypty w Sklepie Jacka.
    Szczegóły co za rośliny są potrzebne do jej odebrania znajdziesz w poradniku.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. beata.mw

Wiem, że to event cykliczny, ale w październiku były aż dwie pełnie, z czego jedna trwała prawie tydzień i wtedy było ok, bo można było coś więcej uzbierać. Mówię tylko, że wymagania ilości roślin do kupna różnych przedmiotów lub do misji w spółdzielni są zbyt duże w stosunku do czasu, jaki jest dany na ich zbieranie.

AgentBond lubi to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

beata.mw, my informacje o czasie trwania eventów zamieszczamy na forum, nie ustalamy.
    Swoje opinie możesz przekazać w tym wątku.

Mogę jeszcze jakoś pomóc?

5. AgentBond

AgentBond Mieszkaniec forum

jestem tego samego zdania, byt krótko i za rzadko
    nie wiadomo na co zbierac na ithemy, hodowle, zagrody, czy do misji?????

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ale właśnie o to chodzi w tym evencie,że jest raz na miesiąc ( jak to pełnia księżyca) i trwa krótko.

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pomagającemu dziękuję :)
    ponawiam pytanie do autora, czy ma jeszcze jakieś pytanie?

8. beata.mw

Nie, dziękuję za odpowiedzi.

9. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję, pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.