eventy czasowe v2

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika nonames33, 22 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

pomysł jest ...?

1. zły

61,5%
  2. dobry POMYSŁ1

15,4%
  3. dobry POMYSŁ2

23,1%
  4. pomysł z nagrodami za zakończenie misji dobry ale system nagradzania do przedyskutowania

23,1%
Możesz zaznaczyć kilka odpowiedzi.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nonames33

nonames33 Naśladowca mistrzów

jak robiłem event z osiołkami to wpadł mi do głowy pomysł mianowicie :
    POMYSŁ1
    może by za zakończenie całkowite eventów pojawiały się jakieś nagrody BONUS poza nagrodami za wykonywanie poszczególnych zadań za wykonanie wszystkiego jakiś BONUS extra
    ALBO
    POMYSŁ2
    stworzenie odrębnej lokalizacji w której można by było kupić np zagrody za specjalne punkty które otrzymywało by się za zakończenie w całości etapu srebrnego złotego lub diamentowego

w sklepie były by dostępne zagrody pomarańczowe czerwone różowe kolorów za odpowiednią ilość punktów np:
    zakończenie wszystkich misji eventowych srebrnych 10 pnk
    złotych 20 pnk
    diamentowych 30 pnk

np zakup zagrody pomarańczowej 400pnk
    czerwonej 600pnk
    różowej 1020pnk

jak widać zrobienie różowej zagrody wymagało by ukończenia 17 eventów w 100% by mieć 1 szt zagrody różowej przy dobrym wietrze w ciągu roku uzbiera się na 2 zagrody różowe

mój pomysł zrodził się z sytuacji w jakiej teraz jestem mam do zakończenia misji 3 osły poitou ale kompletnie nie opłaca mi się kończyć tej misji wolałem sprzedać osły i wziąć zainkasować 300 tyś

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

A ja proszę, abyś zdecydował się na 1 pomysł i dopracował go zgodnie z Zasadami działu

Czas zostawiam do jutra do godziny 15:00

3. BA_Chris

BA_Chris Guest

nonames33 a ja proponuję byś zapoznał się z Regulaminem naszego forum. Za złamanie poniższych jego punktów otrzymujesz 51 punktów karnych:

Pamiętaj też proszę o poniższym punkcie:

Mam nadzieję, że dłuższy odpoczynek od forum dobrze Ci zrobi. :)

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Autor przez pewien czas jeszcze nie może nanieść poprawek, przedłużam więc czas na opracowanie pomysłu do jego powrotu, może wówczas zdecyduje się na rozdzielenie pomysłów i w tym wątku pozostawi jeden z proponowanych. :)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Poprawki nie zostały wprowadzone, w związku z tym zamykam i archiwizuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.