Event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tropical11, 21 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tropical11

tropical11 Czeladnik forum

Nie mam misji" A może na plaże " w spółdzielni.Czy musiała być zachowana ciągłość wykonania bo nie moge się doczytać.

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Odśwież stronę lub zaloguj się ponownie.
    Sprawdź również, czy misja X nie została już przez Ciebie wykonana. Zakończone misje znajdziesz w spółdzielni w kategorii Ukończone (ostatnia kategoria, ikona haczyka). Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. tropical11

Misja nie została przeze mnie ukończona,strona odświerzona,Zalogowałam się ponownie i nadal nie mam misji

4. BA_Czerwona

Zapraszam w takim razie do pomocy technicznej. Link znajdziesz pod ramką gry.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc na forum?

5. tropical11

Dziękuje za pomoc.Pozdrawiam

6. frytka77

frytka77 Naśladowca mistrzów

przepraszam że się połaczam ale nie mogę odkryć na 3 poziomie lodówki z super nawozem pomimo że mam koktajle i wszystko pozostałe mam odkryte-.-

7. BA_Czerwona

frytka77, również zapraszam do pomocy technicznej, sprawdzimy to. A na przyszłość proszę o założenie nowego tematu, ten wątek dotyczy innego wydarzenia i problemu.
    Wątek zostaje zamknięty, miłego wieczoru.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.