event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika polo101, 15 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. polo101

polo101 Okazjonalny autor

jak sie nie wykorzysta ekslyzywnych perfumów to one przepadną czy będą na następny event?

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Ekskluzywne perfumy nie przepadają, a zostają w stodole. Będą do wykorzystania w przyszłości w wybranych eventach hodowlanych.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. polo101

mam pytanie czy to prawda ze nie będzie zwykłych perfumów tylko eksluzywne? i że jeden eksluzywny perfum bedzie kosztował 1 floren?

4. MOD_Zła

Ekskluzywne perfumy są do kupienia w Galerii Handlowej w cenie 1 floren za sztukę.
    Nic mi nie wiadomo, żeby miały one zastąpić zwykłe perfumy. Tym bardziej, że zasada działania jednych i drugich jest inna.
    Proszę bardzo, Poradnik.

Czy mogę Ci jeszcze w czymś pomóc?

5. polo101

tak czy jest cos takiego co przyspiesza zagroby zeby szybciej zwierzęta mieć albo jajka?

6. MOD_Zła

Proszę bardzo, zapoznaj się z tą tabelką: Szybsza hodowla i produkcja - bonusy. Są zgromadzone w jednym miejscu wszystkie dostępne bonusy skracające czas hodowli w zagrodach i produkcji w fabryczkach.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. polo101

nie mam juz pytan temat do zamknięci

8. MOD_Zła

Skoro nie masz pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.