event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika LubieLato, 20 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LubieLato

LubieLato Forumowy żółtodziób

Mam pytanie skąd mam wziąść błyszczący kwiat Jaki mam wykonać misje jak nie mam sadzonki tego kwiatu

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W poradniku do eventu Wigilia jest między innymi informacja i grafika:

Roślina specjalna - błyszczący kwiat;

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. aleksandra868

aleksandra868 Forumowy żółtodziób

Ja mam pytanie, bo nie ma go w tabelce warzywa do posadzenia ?

4. SMOD_Atena

aleksandra868 w poradniku jest też informacja o terminie eventu:

21 grudzień będzie jutro.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie?

5. aleksandra868

aleksandra868 Forumowy żółtodziób

ok.dziekuje

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę.

LubieLato czy masz jeszcze jakieś pytanie odnośnie błyszczącego kwiatu?

7. Killari69

Killari69 Forumowy żółtodziób

Ja mam pytanie. Zadanie do wykonania na czas, a stoję trzeci dzień bo "błyszczącego kwiatu" brak. Proponuję w ramach przeprosin wydłużyć czas trwania zadania. Wydaje się teraz uczciwe? Też tak myślę. W "świąteczną paczkę" dla firmy nie chcę ładować pieniędzy wolę je spożytkować na rodzinę. Gra miała mnie odstresować w tym okresie, a przysporzyła więcej nerwów. Już nie wiem czy ta gra jest warta kontynuacji, chociaż przez tyle lat przyzwyczaiłam się.....:cry::(

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A ja proponuję przeczytać poradni....

kabokazekana lubi to.
  9. SMOD_Atena

Killari69 w odpowiedzi na pytanie Autora wątku, kilka postów wyżej napisane jest, że dzisiaj wraz ze startem eventu Wigilia otrzymamy błyszczący kwiat i spokojnie będziemy mogli wykonać zadania w misji Zaczarowana zima, bębnimy o tym na forum od kilku dni.

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie odnośnie błyszczącego kwiatu?

10. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dzisiaj dostaniesz 10 sztuk tego kwiatu - od tygodnia jest o tym pisane...oddasz t 10 sztuk i zrobisz reszte i bedziesz miec 450 sztuk do sadzenia do eventu...wystarczy czytac poradniki

11. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

pamiętajcie żeby najpierw zrobić misje z blyszczcym kwiatem a później go rozsiać na małych polach :D i zbierac z chutney marchwiowo jabłkowym lub dżemem z dyni, z cmj bardziej się oplaca :D

wymagania oprócz 10 kwiatow za które dostaniemy 25 kwiatow, to produkty o wartości 115 tysięcy sg oraz zwierzaki hodowlane o wartości 120 tysięcy sg

12. SMOD_Atena

13. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.