Event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 26 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Mam pytanie: Nie wiem co mam dalej robić bo dostałam wiadomość, że wypełniłam zadanie (a wskaźnik jest na ponad 70), i Kozisław i M...- nie pamiętam jak się nazywa dziekują ci ...itd
    W jaki sposób dotrzeć dalej np do 100, kiedy nie ma zielonego progu? Nie mam w co kliknąć...

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

Ale na pewno skończone masz 70 zadań czy 75 na jednej stronie? Bo jest 75 na jednej stronie i 750 na drugiej

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Jeśli mam taką wiadomość, ze ukonczyłam to chyba tak. Ale na tej stronie jest 120 zadań a ja nie mam zielonego progu do kliknięcia... A jak znaleźć ta drugą stronę?

4. agucha31

Ostatnie edytowanie: 26 marca 2017
  5. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

Spójrz na grafikę
    Po prawej i po lewej na dole masz "dostarcz". Pewnie po jednej skończyłaś, a po drugiej brak Ci produktów, więc się komunikat nie podświetla :)

6. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

By ć może ale to dziwnie wygląda, a zreszta podziękowano mi za ukończenie, a przeciez jeszcze dużo przdemna... No nic, poczekam i zobaczę co to ma być.
    Dzięki za odzew

7. agucha31

Jeśli ukończyłaś 1 strone np lewą to tam Ci podziękowano teraz trzeba kończyć prawą :)

8. =kalina=

Pewnie podziękowali za ukończenie jednej strony :)
    Wstaw może screen to będzie wszystko jasne, ale obstawiam, że brakuje Ci towaru na jedną stronę i nie masz podświetlonego komunikatu "dostarcz", tak jak na grafice z poradnika po lewej stronie :)

9. piechanna

piechanna Analityk forum

Pasek postępu wypełnia się w miarę wykonywania zadań z obu kolumn.

10. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Mam komunikat z podziękowaniem od Koziołka i Matołka tam gdzie powinnien być komunikat: 'dostarcz'. Nie potrafięrobić screena

11. =kalina=

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Danusia czy po obu stronach (lewa i prawa) masz taki napis jak na grafice po lewej w czerwonej ramce czy może po prawej masz jeszcze jakieś zadanie jak w zielonej ramce?:

ev.jpg

-norbijas- lubi to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.