event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 87wiki, 17 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 87wiki

87wiki Forumowy żółtodziób

z tymi bananami chodzi o bahamarame tak? odblokowałam ją dopiero dwa dni temu i jeszcze nie wiem tak szczegółowo co tam mam :) jeśli nie mam tych bananów to co ewent muszę zakończyć do tego momentu tych bananów tak?

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

3. 87wiki

ok dzieki ale chodzi mi o te banany e evencie teraz je odblokowałam tylko nie mogę ich nigdzie znaleźć zaraz poszukam w tym poradniku dzięki za odp

Niestety nic nie znalazłam w tym poradniku na temat tych bananów...
    Odblokowałam je ale nie mam pojęcia gdzie to się zapisało chyba zrezygnuję z tego eventu

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witam

Dziękuje graczowi za fachową pomoc :)

87wiki, link podany przez gracza zaprowadzi Cię do poradnika związanego w bahameramą. odpowiedź odnośnie przeznaczenia złotych bananów również jest prawidłowa.

Jeżeli chodzi o event, to zapraszam do poradnika : Woda siły doda (po kliknięciu na napis zostaniesz przeniesiona)

Faktycznie trzeba w jednym z zadań dostarczyć banany. Jednak jest to owoc drzewka dostępnego na bahamieramie "bananowiec". Posąg drzewka zakupisz w świątyni na wyspie za złote banany. Bananowiec znajduje się w II komorze

5. 87wiki

no właśnie zakupiłam to drzewko i nie mogę go znaleźć

6. marocco

marocco Stały bywalec

odblokowałaś posąg bananowca i kupiłaś drzewo w sklepie ?

7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje graczowi za pomoc.

W świątyni zakupujemy tylko posągi (polecam skorzystać z linku podanego przez gracza do poradnika), czyli możliwość odblokowania drzewka w sklepiku. Aby drzewo kupić musisz będąc na wyspie kliknąć czerwony koszyczek(ikonki po lewej stronie ), potem drzewka i kupić bananowca. Jak postawisz na planszy zacznie odliczać czas do zebrania bananów. Banany możesz też zakupić na targu.

8. 87wiki

no i teraz wszystko jasne dziękuję można zamknąć wątek :)

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc :)

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.