event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dzeniu_ck, 2 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dzeniu_ck

dzeniu_ck Koneser forum

witam wszystkich:music:

Sorry ale poradnik jest beznadziejnie napisany !! i za grzybka go nie rozumiem:p

Makie pytanko!!

EVENT skończyłem, i teraz CO mam zrobić z ta bateria fajerwerków?? po co mi to ?? ( evewnt skończyłem nie strzelając z tego)):eek:o_O

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj dzeniu_ck.

To źle, że nie zużyłeś baterii fajerwerków, bo z nich miałbyś kartonowe tulejki i nie musiałbyś siać tak dużo specjalnych roślin i zrobić o 420 mniej tulejek w młynie. Jednak jak już zostały to podejrzewam, że zostaną wymienione na SG i PD jak wszystkie inne pozostałości po evencie. Jak widzę, nie otrzymaliśmy informacji i w poradniku nie ma na ile SG i PD zostaną te baterie wymienione, ale jak bardzo Ci zależy to spróbuję się dowiedzieć.

3. dzeniu_ck

dzeniu_ck Koneser forum

dzięki śliczne, za odpowiedz
    Wiesz był sylwester, wolałem go milo spędzić niż strzelać z wirtualnych fajerwerków:), a tak to tylko sie posadziło i z głowy, samo rosło, a młyn także sam kręcił:p
    acha wymienia to dobrze, bo balem sie ze będzie na pasku zalegało!!

dziękuje za odpowiedz

aaaaa
    bardziej sie opłaca ja wystrzelać teraz czy czekam na wymianke co da więcej pd??

4. SMOD_Atena

Jeśli teraz postawisz posiadane baterie to po minucie zbierzesz 4 x tulejka i 200 PD z jednej. Jeszcze nie wiem czy zostaną wymienione te baterie, a jeśli tak to ile SG i PD dostaniesz za jedną baterię. Jak będę wiedziała coś to napiszę ja lub ktoś inny z Ekipy. Na chwilę obecną wiem tyle ile jest w poradniku, a tam jest napisane, że :
    - kartonowa tulejka na 45 PD i 45 SG,
    - len na 3 PD oraz 3 SG.

Ja osobiście chyba bym odpaliła je teraz i zebrała to co jest pewne.

5. dzeniu_ck

dzeniu_ck Koneser forum

tak zrobiłem odpaliłem na wyspie dało mi 260tpd:)
    temat do zamkniecia
    pozdrawiam

6. SMOD_Atena

No i super, cieszę się że problem rozwiązany. Również pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę a temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.