Event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Talolina, 11 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Czy na czas eventu "Ale ziąb" została wyłączona opcja zakupu zwierząt hodowlanych na targu? Nie mam dostępnych ani ryb ani osłów.

2. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

No właśnie u mnie tez nie ma na targu opcji zakupu zwierząt hodowlanych,ani ryb ani osłów?

3. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Pewnie jakiś błąd spowodowany wprowadzeniem na czas eventu hodowli reniferów. Poczekamy na odpowiedz ;)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zostało to już zgłoszone do odpowiedniego działu i czekamy na rozwiązanie problemu czy też jakieś informacje. Bardzo proszę o cierpliwość.

5. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Czyli spokojnie czekamy :)

6. nemo75

nemo75 Stały bywalec

mam pytanie ;jak postawić oazę bo tradycyjnie się nie da a filmik nic o tym nie mówi

7. SMOD_Atena

Tak czekamy, jak tylko otrzymamy jakieś informacje to przekażemy je Graczom.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

nemo75, zapraszam tutaj : >>>klik<<<

8. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

Nie nie mam. Dziekuję

9. SMOD_Atena

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.