event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 27 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

mam pytanie posadziłam arbuzy do eventu dałam jabłecznik i dżem wielkanocny oraz sówkę a pd i tak mam mało z wszystkich pól obawiam się że tego zadania nie zaliczę:cry::(

2. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

a jak brzmi Twoje pytanie?
    przecież nic się nie stanie jak nie zrobisz go w całości, najwyżej nie zdobędziesz wszystkich nagród, a pewną ich część
    Wdeług poradnika nie otrzymujesz nagród po ukończeniu całego zadania, a co pewną ilość PD/TPD :)

Powodzenia w zebraniu jak najwięcej

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Menka dziękuję jak zawsze za pomoc.

Lunari78

Bardzo korzystnie jest czytać poradniki.W tym do obecnego eventu czytamy miedzy innymi :

UWAGA!
    Zadanie można uruchomić tylko raz, dlatego warto się do niego dobrze przygotować (rozsiać roślinę eventową tak, aby obsadzić nią wszystkie pola i dopiero wtedy, gdy roślina dojrzeje aktywować zadanie). Pamiętajcie także o bonusach i produktach z rzemiosła, zwiększających PD ze zbiorów.

A wszystkie pozostałe informacje znajdziesz tutaj : >>>KLIK<<<

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. Lunari78

Lunari78 Książę forum

no w sumie racja dzięki:)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań,to miłej gry życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.