event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 23 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

mam pytanie patrzyłam poradnik do eventu i wprzed ostanim zadaniu są koce piknikowe problem polega na tym że fabryczkę produkującą koce zdałam jak trzeba było a teraz okazuje się że nie potrzebnie wprowadziliście graczy w błąd skąd mam wziąć fabryczkę albo jej produkt?-.-:(>:(

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A, że tak zapytam po co Ci to?

Nie jest konieczne oddawać wszystkie te produkty, możesz oddać tylko biżuterię, angorską wełnę czy co tam masz.

Jak masz 31 piór papuzich to bez problemu zrobisz te zadanie.

3. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Koce piknikowe produkowane się w fabryczce Młyn, która była do wygrania w evencie "Farmerski kemping" 2014. Proszę, tabelka: >>klik<<
    Jeśli jednak nie posiadasz tego warsztaciku, możesz do zadania oddać inne produkty wymienione w tabeli :)
    Agata00755 dziękuję za pomoc :)

4. Lunari78

Lunari78 Książę forum

a rozumiem to może być coś mam ok:)

5. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Czy masz jeszcze jakieś pytania dotyczące eventu? :)

6. Autorka podziękowała więcej pytań nie widzę więc zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.