event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wbgosia, 13 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

zrobilam zadanie gdzie sa do wygrania zlote banany.wyskoczylo mi ze etap zakonczony a nagrod zadnych nie dostalam.teraz dalej mam ten sam etap i nic nie moge doadac.czy to błąd???ktos tak ma???

2. gebek

gebek Czeladnik forum

Przeloguj się na początek.

3. wbgosia

wbgosia Mistrz forum

juz 2 razy sie przelogowalam i nc .stoje w miejscu i nie moge nic zrobic

4. gebek

gebek Czeladnik forum

No to czyszczenie ciasteczek. A jak nic nie pomoże to do pomocy technicznej.
    Jeszcze można spróbować z innej przeglądarki, ale to raczej nie wiele zmieni.

5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A jesteś pewna, że to było zdanie ze złotymi bananami? Co tam oddawałaś?

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

wbgosia, złote banany, jak mówi poradnik eventowy, dostajemy po ukończeniu zadania 3, jeżeli je ukończyłaś (oddałaś do zadania: 70 x trzon strzały, 2400 serduszkowy kwiat, 500 x lawenda, 250 x tulipan) a nagroda nie została dopisana, wylogowanie i ponowne zalogowanie do gry nie przyniosło rezultatu, zastosuj się proszę do porad zawartych w tym poradniku: Gdy gra nie działa :)
    Jeżeli czyszczenie ciasteczek, ciasteczek flashowych, pamięci podręcznej oraz sprawdzenie i/lub aktualizacja AFP nie pomoże, napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum nie jestem w stanie sprawdzić co się u Ciebie dzieje :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania?

Graczom bardzo dziękuję za pomoc :)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi zostały udzielone i poradniki podane.Autorka pomimo obecności na forum,kolejnego pytania nie zadała,więc domyślam się że problem został rozwiązany i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.