event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika fiona160469, 23 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fiona160469

fiona160469 Okazjonalny autor

Tworcy gry,przesadzacie ostatnio z eventami,tyle zwierzat,tyle roslin,potrzebnych do eventu,coraz trudniej sie konczy wasze eventy,chyba czas odpoczac od was,,,,,,,nastepnym razem musicie myslec o graczach na niskich poziomach skad maja to brac,,,,na wysokim poziuomie jest trudno zakonczyc ten event,,,wiecej myslec prosze

2. Każdy kiedyś zaczynał i nie każdy kończy event. Ja też nie zawsze robię wszystko do końca. Tym razem nie robię eventu w całości bo nie mam z czym startować chociaż jestem już na wysokim poziomie w grze. :)
    Więc nie zniechęcaj się rób zapasy w stodole a za jakiś czas i Ty będziesz mogła skończyć event w całości :)

Masz jeszcze jakieś pytania ???:)

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Swoją przygodę z farmą zaczynałam 4 lata temu,podczas dożynek właśnie,nie wiem czy doszłam chociaż do połowy.To jest normalne,że jak się ma niski poziom,to się eventu nie kończy.

4. fiona160469

fiona160469 Okazjonalny autor

nie mam pytan,ja mam 95 poziom i juz kilku eventow nie zakonczylam,cos nie tak chyba sie dzieje,,,,

5. foczuniu dziękuję za pomoc i skoro nie ma pytań to wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.