EVENT

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krystiannowa, 10 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krystiannowa

krystiannowa Młodszy ekspert

Jak przyśpieszyć wzrost eventowych roślinek. Podlałem je wodą, dałem nawóz i super nawóz. Brakuje mi ok. 10 minut nim czas 1 zadania się skończy. Czy jest możliwość przyśpieszenia wzrostu. Prosze o rady

2. mania4691

mania4691 Stały bywalec

Zanim dasz super nawóz to trzeba kupić i uruchomić kerstel i białą niewinnoć.To skraca wzrost roślin.

3. krystiannowa

Już niestety dałem super nawóz, czy jest jakaś inna możliwość?

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Skoro nie zjadłeś białej niewinności i krestolu przed zastosowaniem super nawozu oraz dałeś już wodę i nawóz,to już nie ma możliwości skrócenia czasu dojrzewania roślin.

5. krystiannowa

Szkoda, że wczesniej nie zapytałem :) Ale dziękuję bardzo za odpowiedzi

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Niestety, w takich przypadkach zapraszam do wcześniejszego zadawania pytań. Jak widzisz Gracze chętnie dzielą się wiedzą. Czy masz jeszcze jakieś pytania w tym temacie, które przydałyby Ci się na przyszłość?

7. Pytań nie ma, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.