event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ESK4, 17 marca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ESK4

ESK4 Młodszy ekspert

wydaje mi sie ze kiedys przez jakis czas mozna bylo rozpoczac hodowle w oazie milosci za 1 super pasze, ale nie jestem pewna, a jesli jednak tak bylo to co to byl za event?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Zgadza się, taka możliwość się pojawia, gdy uruchomiony zostaje minievent "Wesoły dzień obniżek". Ostatnio był 22 lutego >>Ogłoszenie<<. Musisz wypatrywać go wśród bieżących ogłoszeń. Często związany jest z innymi wydarzeniami dotyczącymi hodowli zwierząt jak Baby boom, Wyprzedaż super paszy, ekskluzywnych perfum czy Dni farmarkowego szaleństwa.

Czy masz jeszcze pytania?

3. ESK4

ESK4 Młodszy ekspert

oo super, a jest jakis okreslony czas co ile ten minievent sie pojawia czy bardzo roznie?

4. BA_Marion

Nie ma reguły. Zrobiłam zrzut z jego wyszukania w tematach ogłoszeń:

upload_2026-3-17_13-37-48.png

Ostatnio pojawia się tak mniej więcej raz w miesiącu, wcześniej chyba trochę częściej.
    Chcesz jeszcze o coś spytać w związku z tym?:)

5. ESK4

ESK4 Młodszy ekspert

to wszystko dziekuje bardzo

6. BA_Marion

Proszę bardzo. W takim razie zamykam:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.